Tα ζώδια της Τρίτης 1 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 01 Αυγούστου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Στις 21:31 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια

του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

Είναι μία υπεραισιόδοξη Πανσέληνος καθώς συμμετέχει ο Δίας από τον Ταύρο σχηματίζοντας ταυ τετράγωνο με τα Φώτα. Γεγονός είναι πως μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε σε υπερφιλόδοξα σχέδια και στόχους.

Όμως, απαραίτητο είναι να έχουμε στο νου μας πως δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτούμε από τις επιλογές μας.

Άρα οφείλουμε να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές τις κινήσεις μας προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην προσωπική μας ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα μας ενθουσιάσει και θα μας δώσει την ευκαιρία να βιώσουμε το απόλυτο πάθος. Καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως δεν αποκλείεται να ωραιοποιούμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει ενώ πιθανό είναι ακόμα να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από αυτό, απαιτήσεις που δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν.

Καλό είναι και σε αυτή την περίπτωση να κρατήσουμε το μέτρο προσπαθώντας να λειτουργήσουμε ορθολογικά παρόλα τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν και να κυριαρχούν.

Μία σημαντική όψη ακόμα μέσα στην ημέρα είναι το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο που δίνει σημαντική ώθηση σε επαγγελματικές και οικονομικές επιλογές. Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία προχωράμε σε επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Ο καλός προγραμματισμός και η εργατικότητα μας ανταμείβονται καθώς υπάρχουν πρόσωπα στον χώρο της δουλειάς που θέλουν να ικανοποιήσουν κάθε μας ανάγκη.

Βέβαια καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως λόγω της συγκεκριμένης αστρολογική συνθήκης υπάρχει υπερβολική ενεργητικότητά.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να μην βάλουμε υπερβολικές υποχρεώσεις στο καθημερινό μας πρόγραμμα γιατί το πιθανότερο είναι να εξαντληθούν με λόγω κινητικότητας και έντονης προσπάθειας.

Στην προσωπική μας ζωή, ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να αλλάξουμε τα δεδομένα στη σχέση. Ομορφαίνοντας την ρουτίνα θα βγούμε από αδιέξοδα και γκρίνιες και θα απολαύσουμε κάθε στιγμή με τον άνθρωπό μας.

Πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα