Tα ζώδια της Παρασκευής: Παιχνίδια εξουσίας και καχυποψία προκαλούν αναταράξεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Εχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε ζητήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή και να προχωρήσουμε σε σχεδιασμούς έχοντας στο πλευρό μας αγαπημένα πρόσωπα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το πρωί καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα

από τον Αιγόκερω.

Εξουσιαστικές συμπεριφορές και χειριστικά παιχνίδια είναι πιθανό να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε σε επιλογές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στο ταίρι και του συνεργάτες μας φέρνοντας στην επιφάνεια βαθύτερα ζητήματα που μπορεί να τραυματίζουν τις σχέσεις.

Οφείλουμε να ξεπεράσουμε κάθε απωθημένο και τραύμα που δεν μας επιτρέπει να είμαστε αντικειμενικοί επηρεάζοντας αρνητικά της συμπεριφορά μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, το ζώδιο της πτώσης της. Τραύματα και ανασφάλειες έρχονται στο φως αναγκάζοντάς μας να αντιμετωπίσουμε κατάματα ότι μας βαραίνει ψυχολογικά.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας για να κατανοήσουμε τι πραγματικά μας φοβίζει και ποιες είναι οι κινήσεις που θα μας απελευθερώσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις, είναι απαραίτητο να εμπιστευτούμε την διαίσθησή μας ώστε να αποφύγουμε παγίδες και ατραπούς.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω αναδεικνύει την επιθυμία να πραγματοποιήσουμε σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό χώρο που θα αποδώσουν τα μέγιστα και οικονομικό επίπεδο.

Ψυχραιμία και αποφασιστικότητα μας βοηθούν να προχωρήσουμε στη σωστές επιλογές. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τους Ιχθύες μας βγάζει από αρνητικές σκέψεις και δυσάρεστα συναισθήματα.

Έχουμε την δυνατότητα να μετριάσουμε τους φόβους και τις αναστολές και να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα βοηθήσουν να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος που επιβαρύνουν την ψυχή μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής, Παιχνίδια,paraskevis, paichnidia