Iστορική νίκη για την Κηφισιά, 2-1 τον Ατρόμητο

Χάρη στις γκολάρες των Οζέγκοβιτς (38')-Παπασάββα (69') και αξιοποιώντας την κόκκινη του Ντε Μποκ (36'), η Κηφισιά επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου και πήρε την πρώτη της νίκη στα «μεγάλα σαλόνια»!

Στην ιστορία της Κηφισιάς θα γραφτεί η 1η Σεπτέμβρη του 2023. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου στο ΔΑΚ Λαμίας (ως τυπικά γηπεδούχος, αφού δεν είναι έτοιμη η έδρα της) και έτσι πήρε την πρώτη νίκη στην ιστορία

της στα «μεγάλα σαλόνια»!

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου (3β.) έφτασε στο «τρίποντο» με γκολάρες, αρχικά με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οζέγκοβιτς στο 38′ -φάση που ο 29χρονος φορ κέρδισε την αποβολή του Ντε Μποκ- και την πλασεδάρα του Παπασάββα στο 69′.

Ο Ατρόμητος, που είχε και 50 φίλους του στο πλευρό του, μείωσε στο 90′ με τον Ασεβέδο. Χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση, καθώς μέχρι το φινάλε τη μεγαλύτερη φάση την είχε η Κηφισιά με το δοκάρι του Νίνη (90’+8′). Έτσι, η ομάδα του Κρις Κόλμαν έμεινε χωρίς πόντο μετά από δύο παιχνίδια (είχε αναβληθεί εκείνο με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα).



πηγή: ΣΠΟΡFM

Keywords
Τυχαία Θέματα
Iστορική, Κηφισιά 2-1, Ατρόμητο,Istoriki, kifisia 2-1, atromito