Disney+: Με Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic & FOX στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου με 8,99 ευρώ το μήνα

Μία συνδρομή ανακοίνωσε o γενικος διευθυντής της Disney Βασίλης Ηλιόπουλος για τη νέα υπηρεσία Disney+.

Σύμφωνα με τις typologies η προσφορά γνωριμίας ανέρχεται σε 71,50 ευρώ και η συνδρομή για όλη τη χρονιά ανέρχεται σε 89,90 ευρώ, ή αλλιώς 8,99 ευρώ το μήνα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα από τη Vodafone

TV, η οποία θα έχει αποκλειστική συνεργασία με την streaming υπηρεσία.

Με όλο το περιεχόμενο από Disney+, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και FOX έρχετα η Disney+ στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου.

Στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμέ γη η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Άνοδος-Η ιστορία των Αντετοκούμπο” γυρισμένη στην Ελλάδα με την υποστήριξη του ελληνικού δημοσίου, μέσω του ΕΚΟΜΕ

O Βασίλης Ηλιόπουλος γενικός διευθυντής σε Ελλάδα και Ισραήλ, παρουσιάζοντας την υπηρεσία είπε πως θα είναι διαθέσιμη σε έως 10 συσκευές με 7 διαφορετικά προφίλ χρηστών με διαβαθμίσεις, ανάλόγα με την ηλικιακή κατηγορία. Η υπηρεσία θα βρίσκεται σε smart tv, υπολογιστές, ταμπλέτες,κινηατά τηλέφωνα και παιχνιδομηχανές. Όλο το περιεχόμενο των σειρών θα είναι σε Υψηλή Ευκρινεία (HD) και ορισμένα σε Ultra HD 4K.

Aπό το Νοέμβριο του 2019 που ξεκίνησε η υπηρεσία στις ΗΠΑ ως και σήμερα έχει 137,7 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως και στοχος είναι τα 230-260 εκατ. συνδρομητές ως το τέλος του 2024 . Μαζί με την Ελλάδα στις 14 Ιουνίου η υπηρεσία θα βρίσκετα σε συνολικά ακόμη 60 χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Disney+, Pixar Marvel Star Wars National Geographic, FOX, Ελλάδα, 14 Ιουνίου, 899,Disney+, Pixar Marvel Star Wars National Geographic, FOX, ellada, 14 iouniou, 899