Ξεκινά το 20ό Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών

Ο Δήμος Αμαρουσίου, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ), διοργανώνει και φέτος το 20ό Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp, πρότυπο Δημιουργικής Απασχόλησης για τα Μαρουσιωτάκια, ηλικίας 6-12 ετών, με σκοπό να προάγει το αθλητικό τους πνεύμα και τη βιωματική τους δραστηριότητα, υποστηρίζοντας -παράλληλα- εμπράκτως την τοπική κοινωνία, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή..

Το φετινό καλοκαιρινό Camp του Δήμου Αμαρουσίου θα διεξαχθεί σε πέντε ξεχωριστές χρονικές περιόδους ανάμεσα από τις 20 Ιουνίου

έως και τις 22 Ιουλίου 2022.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή την έναρξη του 20ού Camp στο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η δημοτική αρχή μάς επιδιώκει μέσω του επιτυχημένου θεσμού του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp που διοργανώνεται για 20ή συνεχόμενη χρονιά, να αγκαλιάσει και να στηρίξει τη Μαρουσιώτικη οικογένεια και τα Μαρουσιωτάκια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ένα ασφαλές περιβάλλον πλαισιωμένο από καταρτισμένο προσωπικό. Τα παιδιά μας μέσα από δραστηριότητες και αθλήματα όπως κολύμπι, ποδόσφαιρο, παιχνίδια επιβίωσης, τένις, zumba, εφαρμοσμένες τέχνες, μπάσκετ, βόλεϊ, ζωγραφική και μουσική προπαιδεία, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν αποκτώντας νέους φίλους και εμπειρίες».

Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας σημειώνει για το 20ό Camp:

«Για τα Μαρουσιωτάκια και τις οικογένειές τους υπάρχουν πολλές χρονικές και θεματικές επιλογές. Το επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα από ειδικούς παιδαγωγούς, είναι χωρισμένο σε πέντε περιόδους με ποικίλες δραστηριότητες. Τα παιδιά μας αποκτούν ουσιαστικές γνώσεις με παιγνιώδη τρόπο. Ανακαλύπτουν και καλλιεργούν  τα ταλέντα τους με ασφάλεια υπό την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

The post Ξεκινά το 20ό Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα