Τα αυτοκίνητα στην 86η ΔΕΘ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την 86η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, όπου για μια ακόμη φορά η αυτοκίνηση έχει τη δική της θεματική ενότητα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής ΔΕΘ είναι, μεταξύ άλλων, και η αυτοκίνηση με όλα της τα παρακλάδια. Συμβατικά μοντέλα, ηλεκτρικά, υβριδικά και βεβαίως οχήματα μικροκινητικότητας. Οι πύλες της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης

θα ανοίξουν για το κοινό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με την έκθεση να παραμένει ανοιχτή έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν ενδελεχώς και δια ζώσης για τις εξελίξεις της αυτοκίνησης, της ηλεκτροκίνησης των υβριδικών οχημάτων αλλά και της μικροκινητικότητας, θεματικές που αγγίζουν το ενδιαφέρον του κοινού. Στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ θα βρίσκονται όλα τα καινούρια μοντέλα σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα. Εκεί θα βρίσκονται οι μάρκες Hyundai, Mercedes, Citroen, Peugeot, DS, Opel, Ford, Renault, Dacia, Ecocar, ARP E-Vehicles και Mototruck.

Η φετινή ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έρχεται για άλλη μία χρονιά να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία αλλά και τη σημαντικότητά της ως κέντρο των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς με έμφαση στις μετακινήσεις, το εμπόριο, την ενέργεια και την τεχνολογία. Και η αυτοκίνηση επανέρχεται δυναμικά στην 86η ΔΕΘ με μία μεγάλη θεματική ενότητα.

The post Τα αυτοκίνητα στην 86η ΔΕΘ appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα