Acropolis Rally: Πανέτοιμοι οι Καρέλλης-Μαχαίρας με Citroen C3

Το Ελληνικό πλήρωμα της Citroen Karellis, Καρέλλης – Μαχαίρας, δηλώνει πανέτοιμο για το Rally Acropolis, όπου θα συμμετέχει με το Citroen C3 Rally2 της ομάδας TRT, υποστηριζόμενη από την Citroen Racing.

Οι δοκιμές της ομάδας

ενόψει του αγώνα ολοκληρώθηκαν στην Παύλιανη, όπου μεταξύ άλλων έδωσε το παρών και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Βουλευτής Φθιώτιδας, κος Χ. Σταϊκούρας. Το C3 Rally2 είναι ένα αγωνιστικό με κινητήρα 1,6 lt Turbo, διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής με αλυσίδα και 4 βαλβίδες/κύλινδρο. Έχει ισχύ 282 ίππους και μεγίστη ροπή 420 Nm στις 4000 rpm. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μονάδας αμέσου ψεκασμού ελεγχόμενη από SRG MAGNETI MARELLI. Είναι φυσικά τετρακίνητο, με κιβώτιο Sadev 5 ταχυτήτων σειριακό – μηχανικό. Τα φρένα αποτελούνται από αεριζόμενους δίσκους 355 mm για την άσφαλτο και 300 mm για το χώμα με 4-πίστονες δαγκάνες.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης στην πρώτη του επαφή με το αγωνιστικό είπε:

Η Citroen διαθέτει ένα μοναδικό αγωνιστικό DNA και είναι επόμενο να μπορεί να κατασκευάσει ένα αξιόπιστο, γρήγορο και συνάμα φιλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το Citroen C3 Rally 2, είναι εκπληκτικό το ποσό καλά συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Όμως η μεγάλη επιτυχία της Citroen είναι το πως παρέχει την αξιοπιστία όχι μόνο στο διεθνές αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στο συμβατικό επίπεδο, της καθημερινής οδήγησης, που αφορά όλους μας. Έχοντας οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, αυτό που μπορώ να πω για το Citroen C3 Rally 2, είναι ότι χαίρεσαι τόσο πολύ την οδήγηση του, που σου δημιουργεί μια εξαιρετική αίσθηση, έτσι ώστε να έχεις όλες τις προϋποθέσεις να αποδώσεις καλύτερα!

Το πλήρωμα έχει την υποστήριξη της Citroën Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF) και χορηγούς τις DHL, Euro Repar και Karellis Group.

The post Acropolis Rally: Πανέτοιμοι οι Καρέλλης-Μαχαίρας με Citroen C3 appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα