Νέο ηλεκτρικό crossover από την Ecocar

Η Ecocar, η ελληνική εταιρία ηλεκτρικών οχημάτων ετοιμάζει κάτι νέο που αν μη τι άλλο δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μικρό crossover που έρχεται πολύ σύντομα.

Όπως ανακοινώνει και η ίδια η εταιρία στα social media, το νέο επιβατικό μοντέλο στη γκάμα της είναι ένα 100% ηλεκτρικό

SUV και σύντομα θα βρίσκεται στις εκθέσεις Ecocar, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν και από την πρώτη “θολή” φωτογραφία, αλλά και το video χειμερινών δοκιμών στον αρκτικό κύκλο, το μυστηριώδες μοντέλο μοιάζει περισσότερο με ένα B-crossover. Ίσως κάτι που θα τοποθετηθεί κοντά στο Kia Stonic από πλευράς διαστάσεων. Λίγο μικρότερο για την ακρίβεια αφού το νέο 5-θυρο και 5-θέσιο Ecocar έχει μήκος 4,035 μ., πλάτος 1,736 μ. και ύψος 1,635 μ.

H Ecocar υπόσχεται αυτονομία WLTP 320 χλμ. με μία φόρτιση. Το μοντέλο εφοδιάζεται με μπαταρία λιθίου (LFP) χωρητικότητας 41,7 kWh, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 130 χλμ./ώρα. Tο νέο μοντέλο θα παρέχει κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, μεγάλη οθόνη multimedia με κορυφαίες δυνατότητες αλλά και υποστήριξη V2L (230V) ώστε να λειτουργεί το όχημα ως εξωτερική πηγή ενέργειας όταν χρειαστεί.

Θυμίζουμε ότι η ελληνική Ecocar έχει στη γκάμα της αποκλειστικά ηλεκτρικά επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα, όπως τα Ecocar City, Pocco, G300, W300 και τα επαγγελματικά Victory Van & Pick Up.

Το λανσάρισμα του αναμένεται σύντομα. Μέχρι τότε ας δούμε ένα teaser video:

The post Νέο ηλεκτρικό crossover από την Ecocar appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα