Η FREE PRESS της Βορ. Ελλάδας: Τεύχος #29

Το νέο Free Press τεύχος του trcoff.gr απευθείας στην οθόνη της συσκευής σου. Ειδήσεις, νέα μοντέλα και δοκιμές αυτοκινήτων! Όλη η ενημέρωση του μήνα για την αυτοκίνηση, στις άκρες των δαχτύλων σου.

Οι Γάλλοι ανεβαίνουν επίπεδο και αυτό είναι το κεντρικό μας θέμα στο τεύχος Ιουνίου. Αναφερόμαστε βεβαίως στο ολοκαίνουριο Renault

Rafale, το πρώτο μεγάλο coupe SUV της μάρκας, η πολυτελής ναυαρχίδα που θα κοιτάξει στα μάτια τον premium γερμανικό ανταγωνισμό.

Αυτό το μήνα οδηγήσαμε και δύο “ειδικά” μοντέλα, απευθυνόμενα το καθένα σε οδηγούς με ξεχωριστές απαιτήσεις. Από τη μία, το οικογενειακό Hyundai Santa Fe, εξηλεκτρισμένο, πολυτελέστατο και με έως 7 θέσεις. Από την άλλη, το “όπλο” της MINI, το John Cooper Works. Από τα λίγα “καθαρόαιμα” βενζινοκίνητα που απομένουν, μικρό σε όνομα και στο μάτι, μεγάλο στην οδηγική απόλαυση και στα χαμόγελα που απλόχερα μοιράζει!

Μαζί γνωρίζουμε μοντέλα που αναμένουμε σύντομα: το νέο Toyota C-HR, το ανανεωμένο Mazda2 και τα ηλεκτρικά Volvo EX30 και Dacia Spring. Καλή σας ανάγνωση λοιπόν… και καλό καλοκαίρι!

 Διάβασε το νέο τεύχος εδώ!

The post Η FREE PRESS της Βορ. Ελλάδας: Τεύχος #29 appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα