Race Of Champions με CUPRA UrbanRebel Racing

Το CUPRA UrbanRebel Racing Concept κατευθύνεται προς την πίστα του Race of Champions, όπου θα συγκεντρωθούν  μερικοί από τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου.

Η CUPRA συνεργάζεται με το Race Of Champions 2023 και θα παραχωρήσει το ηλεκτρικό UrbanRebel Racing Concept σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις αγώνων αυτοκινήτου. Το Race of Champions

(γνωστό και ως ROC) είναι ένας knockout διαγωνισμός που συγκεντρώνει κορυφαίους οδηγούς από όλες τις μορφές του motorsport. Αυτοί διαγωνίζονται με ίδια αυτοκίνητα σε πίστες αντίστοιχες με την υπερ-ειδική διαδρομή που είδαμε στο ΟΑΚΑ με το δικό μας Ράλλυ Ακρόπολις, για να προκύψει στο τέλος «ο Πρωταθλητής Πρωταθλητών».

Ο Loeb κέρδισε ΚΑΙ το Race of Champions 2022

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Ιανουαρίου, στο Pite Havsbad, 60 μίλια από τον Αρκτικό Κύκλο στη βόρεια Σουηδία και οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι δύο CUPRA UrbanRebel Racing Concept. Το πρωτότυπο αγωνιστικό έχει σχεδιαστεί για την πίστα και αποδίδει 250kW (340hp) συνεχούς ισχύος και μέχρι 320kW (435hp) στο αποκορύφωμα. Μπορεί να επιταχύνει από το 0 μέχρις τα 100 km/h σε μόλις 3.2 δευτερόλεπτα.

Το φετινό Race Of Champions θα είναι το πιο ακραίο που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Η πίστα είναι κατασκευασμένη στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα και η διαδρομή SNOW+ICE θα χρησιμοποιήσει μια απίστευτη παράλληλη πίστα και μια γέφυρα cross-over για να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του αγώνα. Συμμετέχοντες θα είναι μερικοί από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1, Mika Hakkinen και Sebastian Vettel, του πρωταθλητή της σειράς W Jamie Chadwick, των πρωταθλητών World Rally και Rallycross Johan Kristoffersson, Petter Solberg και Travis Pastrana.

Ποιος θα είναι ο πιο γρήγορος από όλους;

The post Race Of Champions με CUPRA UrbanRebel Racing appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα