Νέος ηλεκτροκινητήρας για το Dacia Spring

Η Dacia αποκαλύπτει τη νέα έκδοση Extreme του Spring, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες κίνησης του μοντέλου και στον ανοιχτό δρόμο.

Με το λανσάρισμά του, την άνοιξη του 2021, το Dacia Spring έκανε προσιτή στο ευρύ κοινό την ηλεκτροκίνηση, όντας λιτό, ευχάριστο στην καθημερινή χρήση και οικονομικό. Έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει πάνω από

100.000 παραγγελίες. Τώρα με το Spring Extreme, η μάρκα – πέρα από τις αισθητικές αλλαγές – φέρνει στο φως και τον εντελώς καινούριο κινητήρα ELECTRIC 65 (65hp/48kW) που συνδυάζεται με ένα επίσης νέο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτά εξασφαλίζουν καλύτερες επιταχύνσεις και καλύτερη ανάκτηση ενεργείας για μεγαλύτερη αυτονομία. Το Dacia Spring Extreme ELECTRIC 65 προσφέρει αυτονομία 220 χλμ. (WLTP) σε μικτό κύκλο και 305 χλμ. σε αστικό κύκλο (WLTP).

Εξωτερικά το μοντέλο έχει αλλαγές σε συγκεκριμένα τμήματα του αμαξώματος. Οι μπάρες οροφής, τα καλύμματα των πλευρικών καθρεφτών, οι πλήμνες των τροχών, το σήμα της Dacia στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, καθώς και μέρη κάτω από τα φωτιστικά σώματα, είναι βαμμένα σε χάλκινη απόχρωση (‘Copper Brown’). Υπάρχουν επίσης αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, καθώς και μια αισθητική αναφορά στο μοτίβο snorkel του Duster που βρίσκεται μεταξύ των θυρών και των εμπρός φτερών, αλλά και μια ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών. Στο εσωτερικό η νέα έκδοση έχει ξεχωριστή επένδυση στα μαρσπιέ των θυρών, ειδική εκτύπωση στα πατάκια, επένδυση σε χάλκινη απόχρωση σε τμήματα των θυρών και στο περίγραμμα των αεραγωγών, καθώς και εμφανείς ραφές σε ίδια απόχρωση. Το λογότυπο ‘Dacia Link’ είναι κεντημένο στα εμπρός καθίσματα.

Το Spring με το νέο ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα διατίθεται και ως ελαφρύ επαγγελματικό, στην έκδοση Spring Cargo. Αυτή η έκδοση αφορά κυρίως επαγγελματίες εμπόρους, διανομείς και άλλα παρόμοια επαγγέλματα, προσφέροντάς απεριόριστη πρόσβαση στο κέντρο των αστικών περιοχών, εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων και βεβαίως μετακινήσεις χωρίς εκπομπές ρύπων.

The post Νέος ηλεκτροκινητήρας για το Dacia Spring appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα