Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της Μητέρας είναι το drift (vid)

Λουλούδια, κάρτες, εισιτήρια το Μέγαρο Μουσικής ή κάποια ποιοτική θεατρική παράσταση, τι σκοπεύετε να κάνετε δώρο στη μητέρα σας; Ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων drift Vaughn Gittin Jr. (προφανώς και το τμήμα μάρκετινγκ της Ford) είχαν μια πιο καλή ιδέα για να τιμήσουν την Ημέρα της Μητέρας: μία μέρα στην πίστα με την ολοκαίνουρια

Mustang και μπόλικο καμένο ελαστικό! Μαζί με την επικεφαλής μηχανικό της Mustang, Laurie Transou, και την κόρη της Claire, o Vaughn κι η μητέρα του Dawn ανακαλύπτουν μαζί πόσα συστήματα κι επιλογές προσφέρει η Ford Mustang του 2024 για να μετατρέψει ακόμη και έναν φιλήσυχο πρωτάρη σε έμπειρο driftά!

Στο βίντεο, η Claire κι η Dawn μαθαίνουν από τους καλύτερους πώς να χρησιμοποιούν το launch control, το ηλεκτρονικό drift brake και το line lock. Το πρώτο βελτιστοποιεί την πρόσφυση κατά την εκκίνηση, ώστε να φεύγετε ταχύτατα από το φανάρι στις κόντρες. Το δεύτερο λειτουργεί ως αυτόματα ενεργοποιούμενος συμπλέκτης. Καθώς η Mustang είναι πισωκίνητη, το να τραβήξετε χειρόφρενο είτε δε θα είχε το ποθούμενο αποτέλεσμα, είτε θα έσβηνε τον κινητήρα. Τώρα, μπορείτε να μπλοκάρετε τους πίσω τροχούς άφοβα, αφού όλα γίνονται αυτόματα. Το τρίτο επιτρέπει τα θεαματικά burn-out, το να καίτε λάστιχο με το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο. Και με όλο τον σεβασμό στη μαμά Gittin, που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, φαίνεται ότι η νεαρή Claire έχει πάρει το γονίδιο της μητέρας της.

«Μια από τις μεγαλύτερες χαρές της μητρότητας είναι να διδάσκουμε τα παιδιά μας, να μοιραζόμαστε νέες εμπειρίες μαζί τους και να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν», είπε η πρεσβύτερη Transou. «Η Mustang έχει την ικανότητα να κάνει τους οικογενειακούς δεσμούς ισχυρότερους, παρέχοντας διασκεδαστικές κι ανεπανάληπτες εμπειρίες. Η Mustang έφερε τον Vaughn με τη μαμά του και εμένα με την κόρη μου πιο κοντά, σε μια απίστευτα διασκεδαστική μέρα!»

Πάντα οι Mustang ήταν καλές στο να κινούνται με το πλάι, αλλά το μοντέλο του 2024 προσφέρει και στους λιγότερο έμπειρους μερικές στιγμές δόξας. Όπως πάντα, η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, ενώ κάτω από το καπό φωλιάζει είτε ο EcoBoost των 2.3 λίτρων ή είτε ο V8 των 5.0 λίτρων. Αν όμως εκτός από γλιστρήματα θέλετε και τη μέγιστη απόδοση στην πίστα, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη νέα Mustang Dark Horse με τους 500+ ίππους. Οι πωλήσεις της Ford Mustang 2024 πρόκειται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι στις ΗΠΑ και λίγο αργότερα και στη χώρα μας.

The post Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της Μητέρας είναι το drift (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα