Το Fiat Topolino αποκαλύπτεται με πολλές φωτογραφίες και βίντεο

Μόλις πριν τέσσερις μέρες διέρρευσε μια πρώτη φωτογραφία του νέου Fiat Topolino κι η ανταπόκριση του κοινού ήταν άκρως θετική. Ενώ στην πράξη δεν πρόκειται για τίποτα παραπάνω από ένα Citroen Ami, η διαφορετική σχεδίαση και το άγγιγμα των Ιταλών (έχουν τον τρόπο τους στα αυτοκίνητα πόλης) διαφοροποιούν τελείως αυτό που προσλαμβάνει ο θεατής. Τώρα, νέες φωτογραφίες κι ένα βίντεο μάς παρέχουν την ευκαιρία να τα δούμε επιτέλους από κάθε γωνία.

Το νέο Fiat

Topolino διαθέτει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία που το κάνουν να μοιάζει και να καρπώνεται κάμποση από την αίγλη του μεγαλύτερου αδερφού του, του νέου 500. Διαθέτει στρογγυλούς προβολείς, πλαστικά πρόσθετα εν είδει προφυλακτήρα (μπρος και πίσω), ενώ από το ίδιο υλικό είναι και τα καλύμματα των καθρεφτών. Τα πίσω φώτα έχουν σχήμα χαπιού (κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν υπόθετου) αλλά ταιριάζουν υπέροχα κι αναβαθμίζουν τη σχεδίαση. Η ανοιγόμενη οροφή ενισχύει την ελκυστικότητά του και του χαρίζει μια γοητευτική ομοιότητα με το κλασικό (μινιατούρα) 500. Διαβάστε εδώ πώς μας φάνηκε στην οδήγηση το κλασικό ξεσκέπαστο 500αράκι.

Όταν το βλέπουμε από τα πλάγια, το Topolino τραβάει την προσοχή με τις ξεχωριστές λαβές από σχοινί στη θέση των παραδοσιακών θυρών, που θυμίζουν το κλασικό 500 Jolly. Για το μοντέλο παρουσίασης, η Fiat επέλεξε ένα απαλό γαλάζιο χρώμα με ματ φινίρισμα, που φέρνει στο μυαλό νοσταλγικές εικόνες από τα παλιά μικρά Fiat και το κολακεύει.

Είναι πιθανό ότι το ηλεκτρικό quadricycle δε θα είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό ή σύστημα θέρμανσης. Εδώ δεν έχει το κλειστό Ami με τα παράθυρα-φινιστρίνια που το έχει πραγματικά ανάγκη, θα έχει το Topolino που πουλάει την επαφή με τη φύση; Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η προαιρετική σχάρα κι η βαλίτσα που βρίσκονται στο πίσω μέρος, παρέχοντας μια κομψή λύση για την επέκταση του χώρου φόρτωσης.

The post Το Fiat Topolino αποκαλύπτεται με πολλές φωτογραφίες και βίντεο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα