Το Dacia Jogger μετατράπηκε και σε (οικονομικό) τροχόσπιτο

Όπως διαβάσατε στο CarTalk.gr πριν τέσσερις μήνες, η Dacia ετοιμάζει την camper έκδοση του νέου της πολυμορφικού. Όμως, μια ισπανική εταιρία (ονόματι Camperiz) την πρόλαβε και προσφέρει ήδη ένα aftermarket κιτ για το προσιτό μοντέλο. Το Dacia Jogger Camperiz μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο Jogger εξωτερικά. Όταν όμως ανοίξετε το πορτ-μπαγκάζ θα αντικρίσετε ένα μπαούλο που καθιστά το MPV

κατάλληλο σύντροφο για το κάμπινγκ. Αναμενόμενα, η μονάδα καταλαμβάνει ολόκληρο τον χώρο αποσκευών, επομένως οι αγοραστές πρέπει να ξεχάσουν την επιλογή της τρίτης σειράς καθισμάτων. Ωστόσο, οι δύο πρώτες σειρές παραμένουν ανεπηρέαστες.

Το Camperiz περιλαμβάνει ένα πτυσσόμενο στρώμα, που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι πλάτους 1.050 χιλιοστών Το κρεβάτι τοποθετείται στο αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα, με το κάτω μέρος του να είναι ανακλινόμενο, επιτρέποντας την ευκολότερη πρόσβαση στο πορτ-μπαγκάζ. Από κάτω, βρίσκουμε είτε έναν αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 60 λίτρα είτε ένα μικρό ψυγείο 15 λίτρων κι έναν φορητό νεροχύτη.

Ο τελευταίος έχει μια πτυσσόμενη βρύση που μπορεί να λειτουργήσει ως μπαταρία ντους, χρησιμοποιώντας νερό από τη δεξαμενή των 12 λίτρων. Υπάρχει επίσης μια προαιρετική φορητή κουζίνα υγραερίου για τους λάτρεις του κάμπινγκ που επιθυμούν να μαγειρεύουν τα γεύματά τους.

Η καμπίνα του Jogger διαθέτει ρυθμιζόμενο φωτισμό LED, διπλές θύρες USB για φόρτιση και πρίζα 12 volt, όλα τροφοδοτούνται από μια βοηθητική μπαταρία 100 amp. Τα παράθυρα έχουν εννέα στρώσεις θερμομόνωσης και μπορούν να χρωματιστούν. Η λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού στον ιστότοπο της Camperiz περιλαμβάνει ένα σετ πτυσσόμενων καρεκλών και τραπέζι, στατική θέρμανση της Webasto, σύστημα ζεστού νερού κι αναδιπλούμενη τέντα.

Επταθέσιο, με εργοστασιακό υγραέριο, μηδενικά τέλη σε τιμή σοκ!

Το πιο σημαντικό, η προαιρετική μπαγκαζιέρα οροφής έχει χωρητικότητα έως και 480 λίτρα αντισταθμίζοντας την έλλειψη χώρου φόρτωσης στο πορτ-μπαγκάζ. Η σχάρα οροφής μπορεί να προσαρμοστεί για να μεταφέρει ποδήλατα, σκι ή ακόμα και σανίδα του σερφ, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

The post Το Dacia Jogger μετατράπηκε και σε (οικονομικό) τροχόσπιτο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα