Θα παραχωρούσατε στα αυτοκίνητα τα δύο τρίτα του σπιτιού σας;

Κοιτώντας το από τον δρόμο, τίποτα δε σε προϊδεάζει για το τι θα αντικρίσεις στο εσωτερικό του, αφού το μπροστινό μέρος του κτιρίου είναι αρκετά απλό. Η κεντρική πόρτα πλαισιώνεται από ταιριαστά παράθυρα σε κάθε πλευρά, ενώ στη μία πλευρά του ακινήτο, υπάρχει μια μεγάλη γκαραζόπορτα. Όσοι είχαν την τύχη να την ανοίξουν και να μπουν μέσα, ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο κι αντίκρισαν το όνειρο κάθε λάτρη της αυτοκίνησης.

Από τα 300 τετραγωνικά μέτρα του κτιρίου, τα 100 τετραγωνικά χώρο διαβίωσης για τους ανθρώπους και τα… εναπομείναντα 200 για τα αυτοκίνητά τους! Μέσα στον πολυτελώς διακοσμημένο

χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων, υπάρχουν πέντε διαφορετικοί χώροι στάθμευσης καθώς και ένα αναβατόριο με δύο κολώνες, για εργασίες στα αυτοκίνητα με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε ένας επαγγελματίας. Πολλαπλοί πάγκοι εργασίας, αποθηκευτικοί χώροι, ακόμη και μερικά γραφεία περιλαμβάνονται στον μεγάλο ανοιχτό χώρο, ο οποίος θερμαίνεται πλήρως. Ο διάκοσμος θυμίζει αμερικάνικο συνεργείο της δεκαετίας του 1930.

Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν πολύ φυσικό φως στο γκαράζ κι ακριβώς δίπλα από αυτό, θα βρείτε δύο επιπλέον δωμάτια. Το πρώτο είναι ένα απλό αλλά αριστοκρατικό μπάνιο και το άλλο είναι ένα πλήρες μπαρ με καθίσματα για τέσσερις και μια μεγάλη τηλεόραση τοποθετημένη στον τοίχο. Αυτός είναι ο ορισμός του ιδανικού καταφυγίου για έναν petrolhead.

Το υπόλοιπο σπίτι περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο και δύο μπάνια

Με όλη την προσοχή στο γκαράζ, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι η πραγματική κατοικία υστερεί, αλλά αυτό δεν ισχύει. Προφανώς είναι διακοσμημένη σε κλασικό στιλ, αλλά αυτό είναι προτέρημα καθώς συνδυάζεται κομψά με το συνεργείο.

Με τιμή 1.450.000 $ στο Hello2Boston, διαθέτει μόνο ένα υπνοδωμάτιο κι ένα μπάνιο. Αυτό είναι αρκετά υψηλή τιμή, αν παραβλέψει κανείς το εκπληκτικό τμήμα αυτοκινήτων, ακόμη και για την ακριβή αγορά της Μασαχουσέτης. Ωστόσο, αν στις φλέβες του νέου ιδιοκτήτη κυλάει βενζίνη, είναι με διαφορά το ιδανικό σπίτι.

The post Θα παραχωρούσατε στα αυτοκίνητα τα δύο τρίτα του σπιτιού σας; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα