Δημοπρασία 27 σπάνιων αυτοκινήτων εμπόρου ναρκωτικών

Η συλλογή περιλαμβάνει 27 σπάνια και ποθητά μοντέλα κι αποτελείται κυρίως από Toyota Supra και BMW M3 E46. Οι πρώτες είναι τα 13 από τα 27 οχήματα, με τα χιλιόμετρά τους που κυμαίνονται από 13.000 έως 200.000, με 10 από τα παραδείγματα να έχουν λιγότερα από 80.000. Μόνο μία είναι ατμοσφαιρική, ενώ οκτώ διαθέτουν χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα πέντε μοντέλα BMW Μ3 E46 είναι όλα coupe, εκτός από ένα μεμονωμένο

cabrio, και είναι όλα σχεδόν ίδια εκτός από τα διαφορετικά τους χρώματα.

Όσο για τα υπόλοιπα οχήματα, υπάρχουν δύο Honda S2000, δύο Mitsubishi Lancer Evo, δύο Nissan 350 Z (το ένα με αλλαγμένη μάσκα ώστε να μοιάζει με Aston Martin), μία BMW M4, μία M3 E92 κι ένα Honda Integra Type R.

Η συλλογή ανήκε προηγουμένως στον 41χρονο Cory Taylor, έναν άνδρα από την περιοχή της Μασαχουσέτης που διηύθυνε μια τεράστια επιχείρηση διακίνησης μαριχουάνας. Κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου της αστυνομίας, βρέθηκαν 62 κιλά μαριχουάνας στο όχημά του. Ακολούθησε έλεγχος στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν 24 όπλα, 23 κιλά μαριχουάνας και στοίβες με μετρητά αξίας άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Taylor ήταν ξεκάθαρα λάτρης των αυτοκινήτων, γιατί όχι μόνο η συλλογή είναι γεμάτη από σπάνια, επιθυμητά μοντέλα, αλλά ήταν όλα άψογα συντηρημένα και σωστά αποθηκευμένα. Τα οχήματα δημοπρατούνται μέσω της Stanley J Paine και κάθε όχημα έχει αρχική τιμή μόλις 5.000 $. Η υποβολή προσφορών ξεκινά στις 4 Ιουνίου.

The post Δημοπρασία 27 σπάνιων αυτοκινήτων εμπόρου ναρκωτικών appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα