Μια Taycan όπως θα την παράγγελνε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η Brabus δε συνηθίζει να ασχολείται με Porsche, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να βάλει τις πινελιές της στην πλήρως ηλεκτρική Porsche Taycan Turbo S, μαζί με ζάντες 22 ιντσών, ένα ιδιαίτερο εσωτερικό και μια χαμηλωμένη ανάρτηση.

Η Taycan είναι ένα από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν για τον σπορ χαρακτήρα τους, ήδη από την εργοστασιακή τους μορφή, όμως η Brabus πρόσθεσε μερικά κομμάτια

από ανθρακονήματα όπου μπορείτε να φανταστείτε: αεροδυναμικές επεκτάσεις πτερυγίων στον μπροστινό προφυλακτήρα και στα πλαϊνά μαρσπιέ, ένα καλόγουστο lip spoiler πάνω από τα πίσω φώτα κι έναν πιο έντονο διαχύτη με πρόσθετα πτερύγια την κάνουν να δείχνει ιδιαίτερη. Υπάρχει επίσης μια σειρά από σήματα Brabus που αντικαθιστούν το έμβλημα της Porsche.

Tελευταία πινελιά οι ζάντες Brabus Monoblock Z “Platinum Edition” 22 ιντσών, βαμμένες σε Signature Black, εκθέτοντας τις δαγκάνες φρένων με την επωνυμία Brabus που έχουν φινίρισμα σε έντονο πράσινο. Το τελευταίο θυμίζει την πρόταση της Techart για την Taycan, δείχνοντας ότι το πράσινο είναι ένα δημοφιλές χρώμα μεταξύ των βελτιωτών όταν πρόκειται για EV.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης EV της Taycan Turbo S αποδίδει 761 ίππους και 1.050 Nm ροπής και παραμένει αμετάβλητο. Ωστόσο, χάρη στη μονάδα ελέγχου Brabus Ride Control Module, η αερανάρτηση της Taycan τη φέρνει πιο κοντά στο έδαφος κατά 20 χιλιοστά.

Όταν ανοίγετε την πόρτα της βελτιωμένης Taycan, συνειδητοποιείτε ότι οι εξωτερικές τροποποιήσεις είναι ήπιες σε σύγκριση με τα έντονα χρώματα της καμπίνας. Η δίχρωμη δερμάτινη επένδυση συνδυάζει το μαύρο με το έντονο πράσινο και νομίζεις ότι έχει γίνει ειδική παραγγελία από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Το πράσινο ντύνει από άκρη σ’ άκρη όλο το εσωτερικό: τα καθίσματα, το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τις πόρτες. Τα καθίσματα με δερμάτινη επένδυση και τα ειδικά σχεδιασμένα πατάκια διαθέτουν καπιτονέ με μοτίβο ρόμβου, ενώ οι πλακέτες Brabus Masterpiece στις πλάτες των καθισμάτων δείχνουν δεν πρόκειται για μία ακόμα εργοστασιακή Porsche.

Εάν δεν είστε λάτρης του χρωματικού συνδυασμού του οχήματος παρουσίασης, η Brabus θα σας επιτρέψει να εξατομικεύσετε την Taycan σας. Το κόστος των προαναφερθέντων επιλογών παραμένει άγνωστο.

The post Μια Taycan όπως θα την παράγγελνε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα