Cadillac Lyriq, ιδού το πρώτο ηλεκτρικό με εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Για την ακρίβεια, είναι η Lyriq που θα πωλείται στην κινέζικη αγορά, με την επονομασία Ruige. Διαθέτει μπαταρία 100 kWh και ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος με απόδοση 340 ίππους και 440 Nm ροπής. Αυτό παρέχει στο EV αυτονομία έως και 650 χιλιόμετρα στον (αισιόδοξο) κινεζικό κύκλο δοκιμών. Οι Κινέζοι πελάτες θα μπορούν επίσης να αγοράσουν το Ruige με διπλό μοτέρ με συνδυασμένη ισχύ 510 ίππων και 710 Nm ροπής. Θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 4.9″ και να διανύει

εκτιμώμενα 600 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Ορισμένα σημαντικά κίνητρα έχουν επίσης δρομολογηθεί για να δελεάσουν τους Κινέζους πελάτες, από τους πλέον απαιτητικούς στα ηλεκτρικά μοντέλα αφού η ηλεκτροκίνηση γνωρίζει τεράστια διάδοση στην Κίνα. Για αρχή, το Ruige θα πωλείται με εγγύηση εφ’ όρου ζωής, τόσο για το ίδιο το όχημα όσο και για το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, αναφέρει η GM Authority.

Επιπλέον, στους πελάτες θα προσφερθούν τρία χρόνια δωρεάν δημόσιας φόρτισης για έως και 1.200 χιλιόμετρα το μήνα μέσω του δικτύου φόρτισης της Cadillac. Επίσης, προβλέπεται δωρεάν εγκατάσταση φορτιστή στο σπίτι του πελάτη. Εάν οι πελάτες δεν επιθυμούν τον οικιακό φορτιστή, η αυτοκινητοβιομηχανία θα τους παράσχει επιπλέον 8.000 δωρεάν χιλιόμετρα δημόσιας φόρτισης. Η Cadillac έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι τα μοντέλα που έχουν παραγγελθεί έως τις 31 Μαρτίου 2023 θα λάβουν έως και 15.000 Yuan (2.200 $) για ένα όχημα συναλλαγής, 50 GB δωρεάν δεδομένα 5G και ενημερώσεις μέσω του αέρα.

Το Cadillac Lyriq κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Σαγκάη και οι πωλήσεις στην Κίνα θα ξεκινήσουν επίσημα στις αρχές Ιουλίου. Το crossover διαμορφώνεται ήδη για να είναι αρκετά δημοφιλές στην Κίνα, καθώς ο κατασκευαστής αυτοκινήτων έλαβε περισσότερες από 5.000 προπαραγγελίες τις πέντε εβδομάδες μετά την έναρξη των προπωλήσεων στα μέσα Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

The post Cadillac Lyriq, ιδού το πρώτο ηλεκτρικό με εγγύηση εφ’ όρου ζωής appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα