Κερδίστε ένα Model 3 πείθοντας έναν φίλο σας να αγοράσει ένα !!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: αν πείσετε έναν φίλο σας ή συγγενή σας να αγοράσει ένα Tesla, τότε θα μπείτε στην κλήρωση για ένα Model 3 Performance μηδενικών χιλιομέτρων! Η αμερικάνικη εταιρία μάς έχει συνηθίσει σε διάφορα προνόμια μέσω των referral προγραμμάτων της ανά τα χρόνια και τώρα προσπαθεί να προκαλέσει περισσότερες πωλήσεις, προφανώς για να ξεστοκάρει τα παλιά Model 3 ενόψει του νέου μοντέλου. Να ξεκαθαρίσουμε ότι το

κίνητρο αφορά την αμερικάνικη κι όχι την ελληνική ή ευρωπαϊκή αγορά κι ότι οι όροι συμμετοχής είναι αρκετά δύσκολοι. Οι υφιστάμενοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να ζητήσουν από τους φίλους και την οικογένειά τους να αγοράσουν ένα νέο όχημα Tesla πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 (το εύκολο μέρος της υπόθεσης) κι οι τελευταίοι θα πρέπει να το παραλάβουν πριν τις 30 (ναι, σε μία εβδομάδα από τώρα). Όσοι τα καταφέρουν, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα Model 3 Performance.

Με τις πωλήσεις που κάνει παγκοσμίως η Tesla, λογικά ένας Αμερικάνος δε θα δυσκολευτεί να πείσει κάποιον φίλο του  να αγοράσει ένα. Τα Tesla πουλάνε σε ζεστά ψωμάκια στις ΗΠΑ. Πώς όμως θα διασφαλίσει ότι το νέο απόκτημα θα παραληφθεί ως από τις 30 Σεπτεμβρίου 2023; Αν πάλι δεν καταφέρετε να πείσετε κανέναν, τότε μπορείτε απλώς να αγοράσετε εσείς ένα Tesla και να δηλώσετε τον εαυτό σας. Έτσι, ίσως βρεθείτε με ένα συν ένα Tesla δώρο. 

Η παραγγελία πρέπει να υποβληθεί μεταξύ 19 και 30 Σεπτεμβρίου χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής σας (referral link) κι η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για πελάτες με έδρα τις ΗΠΑ, αλλά εξαιρεί τους κατοίκους της Florida, της Νέας Υόρκης και του Rhode Island. Ο νικητής του Model 3 Performance θα ανακοινωθεί αργότερα μες στη χρονιά. Η EV αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν το όχημα θα είναι μοντέλο πριν ή μετά το facelift, αλλά υποθέτουμε ότι θα θέλει να ξεφορτωθεί ένα παλαιότερο μοντέλο. Άλλωστε, ακόμα δεν υφίσταται νέο Model 3 Performance για παραγγελία.

The post Κερδίστε ένα Model 3 πείθοντας έναν φίλο σας να αγοράσει ένα !!! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα