Τα αυτοκίνητα πόλης της Fiat στην Αυτοκίνηση & Electromobility

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Η πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα των αυτοκινήτων πόλης της Fiat θα βρίσκεται στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.Το αμιγώς ηλεκτρικό 500e κεντρίζει το ενδιαφέρον με το τρόπο που συνδυάζει το μοναδικό στιλ με την κορυφαία τεχνολογία στα μικρά αυτοκίνητα.Τα ήπια υβριδικά
500 Hybrid και Panda Hybrid συνταιριάζουν την απόλυτη ευκολία οδήγησης με τη μέγιστη οικονομία καυσίμου και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Η μακρά παράδοση της Fiat στα μικρά αυτοκίνητα συνεχίζεται με συνέπεια και αυτό θα το αντιληφθούν όλοι όσοι επισκεφθούν την έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Στο χώρο του Κλειστού Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου (πρώην ΤΑΕ KWON DO) εκτίθεται ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων πόλης της μάρκας, η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα με κοινό παρονομαστή όχι μόνο το μοναδικό στιλ αλλά και τον εξηλεκτρισμό.

Το αμιγώς ηλεκτρικό 500e συνδυάζει το αυθεντικό στιλ του κλασικού μοντέλου με την κορυφαία τεχνολογία ενός ηλεκτρικού συστήματος με κινητήρα 118 ίππων και μπαταρία 42 kWh. Η χωρητικότητα αυτή αρκεί για έως 320 χιλιόμετρα με μια φόρτιση σε μικτές συνθήκες, ενώ η φόρτιση από το 20-80% διαρκεί μόλις 35 λεπτά. Μάλιστα, με μόνο πέντε λεπτά στην πρίζα η ακτίνα δράσης διευρύνεται κατά 50 χιλιόμετρα.

Το 500 Hybrid έχει πλέον εδραιωθεί ως ένα εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης που ομορφαίνει την καθημερινότητα και με το ήπια υβριδικό σύστημά του φροντίζει για μέγιστη ευκολία οδήγησης και ελάχιστη κατανάλωση βενζίνης. Το ίδιο σύστημα Hybrid με κινητήρα 1.0 και 70 ίππους χρησιμοποιεί το θρυλικό Panda, που όπως πάντα είναι ένα πολυτάλαντο μικρό με στοιχεία από μεγαλύτερα αυτοκίνητα, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε πολλούς ρόλους με άνεση. Τα μικρά Fiat θα σας περιμένουν στην Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 τις καθημερινές από τις 15.00 έως τις 21.00 ενώ τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 10.00 έως και τις 21.00.

The post Τα αυτοκίνητα πόλης της Fiat στην Αυτοκίνηση & Electromobility appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα