Με DS7 ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ κι η Βασίλισσα Καμίλα στην Γαλλία

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Κατά την επίσημη επίσκεψη των Αυτών Μεγαλειοτήτων Βασιλέως Καρόλου Γ’ και Βασίλισσας Καμίλα στην Γαλλία, τα DS7 του Προέδρου της Δημοκρατίας χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της παρέλασης στο Παρίσι.Στην πομπή συμμετείχαν αρκετά DS7 ως ένδειξη της γαλλικής φιλοξενίας με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε όλον τον κόσμο.  Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Μανουέλ Μακρόν φιλοξενεί τις Αυτού Μεγαλειότητες Βασιλιά Κάρολο Γ’ και Βασίλισσα Καμίλα
στην κρατική επίσκεψη που πραγματοποιούν στην Γαλλία από  την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου ως Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου.

Η εν λόγω επίσκεψη αντανακλά το βάθος των ιστορικών δεσμών που ενώνουν τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσω αυτής της επίσκεψης η Γαλλία έχει την ευκαιρία να αναδείξει στον κόσμο την γαλλική υπεροχή στον πολιτισμό, την τέχνη, τη γαστρονομία καθώς και μια μοναδική εθνική κληρονομιά.  Υποδεχόμενοι μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου, οι Αυτού Μεγαλειότητες ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄κι η Βασίλισσα Καμίλα προσκλήθηκαν στη συνέχεια στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Η εμβληματική διαδρομή στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων πραγματοποιήθηκε με το προεδρικό DS 7.

Οι δύο αρχηγοί κρατών παρέλασαν με το DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL, η πρώτη εμφάνιση του οποίου χρονολογείται τον Μάιο του 2017. Το DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL ήταν το πρώτο DS 7 που βγήκε στο δρόμο. Είχε ήδη επιδείξει όλη την τεχνογνωσία της DS Automobiles με μια ειδικά διαμορφωμένη ανοιχτή οροφή και στοιχεία που προσδιορίζουν τον σκοπό “Γαλλική Δημοκρατία”, υπογραφές, χειροποίητες επιχρυσωμένες ενθέσεις, βάση σημαίας κλπ). Το μαύρο Art Leather εσωτερικό αναδεικνύει το γαλλικό design: ο Lacquered Canvas  σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από το Atelier Maury. Πλήθος από DS 7 συνόδευσαν την πομπή, μεταξύ αυτών και το DS 7 ÉLYSÉE.  Η βασίλισσα Καμίλλα κι η Μπριζίτ Μακρόν επέβαιναν σε ένα από αυτά. Το DS 7 ÉLYSÉE, που εντάχθηκε στο στόλο της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας τον Νοέμβριο του 2021, είναι μια μοναδική έκδοση βασισμένη στο DS 7 E-TENSE 4×4 300 με επιμηκυμένο πλαίσιο και ειδικό επιπλέον εξοπλισμό. Το DS 7 ÉLYSÉE αποτελεί μέρος μιας μακράς σειράς μοντέλων DS που κατασκευάζονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αυτή η επίσημη επίσκεψη συμβολίζει τη φιλία και την εμπιστοσύνη μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Αυτού Μεγαλειότητος του Βασιλιά, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στενά στο παρελθόν για την προστασία της βιοποικιλότητας και την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η DS Automobiles είναι πλήρως εναρμονισμένη με την ενεργειακή μετάβαση. Από το 2024, όλα τα νέα μοντέλα θα είναι αποκλειστικά 100% ηλεκτρικά.

The post Με DS7 ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ κι η Βασίλισσα Καμίλα στην Γαλλία appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα