Η Honda προσφέρει αξεσουάρ για σκύλους λόγω Πρωταπριλιάς

H Honda Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια σειρά από αξεσουάρ για φιλόζωους που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μοντέλα της. Έμπνευση για την ανάπτυξη των προϊόντων αποτέλεσε το έντονο ενδιαφέρον που ακολούθησε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Εκείνη τη μέρα, η Honda είχε ανακοινώσει μια διάταξη μπροστινού καθίσματος ιδανική για σκύλους συντροφιάς. Το πρωταπριλιάτικο πακέτο περιελάμβανε ένα ειδικά σχεδιασμένο μπροστινό κάθισμα με αδιάβροχη

κι ανθεκτική στις γρατσουνιές επένδυση, αεραγωγούς στα πλαϊνά του καθίσματος, χωνευτές τρύπες για μπολ νερού και φαγητού, τα οποία θα ανεφοδιάζονταν από ειδικό σύστημα τροφοδοσίας μέσα στο ντουλαπάκι. Φυσικά, το προϊόν δεν αποτελούσε τίποτα παραπάνω από διαφημιστικό τρικ, αλλά προκάλεσε τόσο έντονες αντιδράσεις που έπεισε την αντιπροσωπεία ότι τα πραγματικά προϊόντα για κατοικίδια ζώα θα σημείωναν μεγάλη επιτυχία. Ως εκ τούτου, αποφάσισε να επιταχύνει τη διάθεση αυτής της σειράς.

«Το λανσάρισμα αξεσουάρ οχημάτων για σκύλους είναι κάτι που η ομάδα της Honda UK συζητούσε εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε η Rebecca Adamson της Honda UK. «Αλλά ήταν η επιτυχία της πρωταπριλιάτικης εκστρατείας που μας ώθησε τελικά να λανσάρουμε αυτό το πακέτο προϊόντων – γιατί έγινε τόσο σαφές ότι οι πελάτες ήθελαν κάτι ξεχωριστό για τους τετράποδους φίλους τους.»

Να πώς γιόρτασε το CarTalk.gr την Πρωταπριλιά: αυτοκίνητο από τα Lidl; κομψό SUV με τιμή κάτω από 10.000 ευρώ!

Το νέο πακέτο σκύλων της Honda έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί ασφαλή τόσο τον σκύλο σας, όσο και το Honda σας. Περιλαμβάνει αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για πέντε μοντέλα (το Civic, το Jazz, το HR-V και το CR-V, αλλά και το Civic βενζίνης), αν και δεν είναι διαθέσιμα όλα τα αξεσουάρ και για τα πέντε μοντέλα.

«Το πακέτο αξεσουάρ για σκύλους περιλαμβάνει προστατευτικό κάγκελο για τον χώρο αποσκευών, λαστιχένια πατάκια, προστατευτικό για το σκαλοπάτι του χώρου αποσκευών. Έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ηρεμία όταν ταξιδεύετε, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η απόσταση», συμπλήρωσε η Adamson. “Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σκυλί σας ασφαλές εν κινήσει, αλλά θα μειώσει επίσης την πιθανότητα εσωτερικών ζημιών.”

Το πακέτο σκύλου είναι διαθέσιμο στους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου από χτες Παρασκευή 26 Αυγούστου κι οι τιμές κυμαίνονται από 530 £ (625 €) έως £ 810 (955 €), αν και τρέχει έκπτωση 20% για το λανσάρισμα του προϊόντος. Η Honda λέει ότι ορισμένα από τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν εκ των υστέρων και σε παλαιότερα μοντέλα.

The post Η Honda προσφέρει αξεσουάρ για σκύλους λόγω Πρωταπριλιάς appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα