Έφηβοι κλέβουν Maserati με κατάληξη θανατηφόρο δυστύχημα

Τρεις έφηβοι στη Florida έκλεψαν μια Maserati Quattroporte του 2016, η οποία λιγότερο από 10 λεπτά αργότερα θα κατέληγε ανάποδα σε ένα σωρό από άμορφη μεταλλική μάζα. Ο ένας από τους τρεις έφηβους σκοτώθηκε επί τόπου ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Ένα ελικόπτερο του σερίφη της κομητείας Pinellas κατέγραψε όλο το περιστατικό σε βίντεο από ψηλά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 3:20 το πρωί του πρωινού, οι Αρχές έλαβαν κλήση για διάρρηξη οχήματος σε εξέλιξη. Η

μονάδα διατήρησε οπτική επαφή με τους υπόπτους καθώς άνοιξαν την πόρτα της Maserati, μπήκαν μέσα και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν. Το βίντεο δείχνει ότι λιγότερο από τρία λεπτά μετά την είσοδο των υπόπτων στο όχημα, η επίγεια μονάδα της αστυνομίας τούς είχε ήδη εντοπίσει και προσπάθησε να τους σταματήσει. Μόλις το όχημα αρχίσει να λειτουργεί, μπορούμε να ακούσουμε τον συντονιστή που λέει στο πλήρωμα να «υποχωρήσει» καθώς η κομητεία Pinellas έχει έναν κανόνα ενάντια στην καταδίωξη κλεμμένων οχημάτων.

Παρά τη μείωση της πίεσης στον έφηβο οδηγό, αυτός συνεχίζει με υψηλό ρυθμό ταχύτητας πριν χάσει τον έλεγχο. Το βίντεο δείχνει το όχημα να ψαρεύει λίγο πριν γλιστρήσει προς τη νότια πλευρά του δρόμου. Αφού έρθει σε επαφή με το κράσπεδο, η Maserati εκτοξεύεται στον αέρα και σε έναν μεταλλικό στύλο πριν ακουμπήσει στην οροφή της. Οι αρχές δηλώνουν ότι εκινείτο με 197 χλμ/ώρα όταν σημειώθηκε η σύγκρουση.

Ο 15χρονος οδηγός επέζησε από τη σύγκρουση με σοβαρά τραύματα, ενώ ο 16χρονος επιβάτης στο πίσω κάθισμα επέζησε κι αυτός αλλά με τραύματα απειλητικά για τη ζωή του. Ο άλλος 15χρονος συνοδηγός πέθανε επί τόπου. Κοιτάζοντας τα συντρίμμια, φαίνεται σοκαριστικό ότι κάποιος κατάφερε να βγει ζωντανός. Σύμφωνα με τους ερευνητές της αστυνομίας, στο σημείο βρέθηκαν ένα γάντι, ένα πυροβόλο όπλο και μια μάσκα του σκι.

The post Έφηβοι κλέβουν Maserati με κατάληξη θανατηφόρο δυστύχημα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα