Σας αρέσει ο Iron Man; Όχι τόσο όσο στον κάτοχο αυτού του Tesla!

Ενώ το Tesla Model S είναι το παλαιότερο μοντέλο στην γκάμα της ηλεκτρικής αυτοκινητοβιομηχανίας, πιστεύουμε ότι παραμένει το πιο κομψό σχεδιαστικά. Το συγκεκριμένο Model S όμως; Φωτογραφίες του κοινοποιήθηκαν πρόσφατα στο Reddit αφού εντοπίστηκε σταθμευμένο στη Γαλλία. Ο σχεδιασμός του έχει αναθεωρηθεί με μια πληθώρα ανταλλακτικών κι «αναβαθμίσεων» που φαίνεται να έχουν εμπνευστεί από τον ήρωα Iron Man.

Για

αρχή, το εξωτερικό του αμερικάνικου EV έχει ντυθεί με ένα εντυπωσιακό περίβλημα που συνδυάζει περιοχές κόκκινου, γκρι, χρυσού και μαύρου. Στη συνέχεια, έγιναν πολλές αλλαγές στο αμάξωμα. Αυτές οι αλλαγές είναι πιο εμφανείς στο μπροστινό μέρος, όπου έχει κατασκευαστεί ένα ολοκαίνουριο ρύγχος, θυμίζοντας κάτι από Pontiac Sunfire, αν και με ακόμα πιο έντονο και πιο περίεργο σχήμα. Το καπό έχει ένα μεγάλο μπλε σχεδιαστικό στοιχείο που φέρνει στο μυαλό τον αντιδραστήρα στην πανοπλία του Iron Man.

Οι περίεργες στυλιστικές επιλογές συνεχίζονται στα πλάγια του αυτοκινήτου με τα χρυσά φτερά που κάνουν τους εργοστασιακούς τροχούς να φαίνονται μικροί. Μωβ-μπλε LED μέσα στους θόλους θα κάνουν αίσθηση τη νύχτα. Δύο τεράστιες απολήξεις εξάτμισεις (πλαστές προφανώς) ξεπροβάλλουν στο πίσω μέρος και θυμίζουν κάτι από κεντρομήχανη Lamborghini. Δεν έχουμε ιδέα πόσα πλήρωσε ο ιδιοκτήτης αυτού του Tesla για να κάνει το αμάξι του καρναβάλι αλλά είμαστε σίγουροι για δύο πράγματα: πρώτον, δε θα ήταν λίγα και δεύτερον, προφανώς μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, αν κι όχι για καλό λόγο.

The post Σας αρέσει ο Iron Man; Όχι τόσο όσο στον κάτοχο αυτού του Tesla! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα