Ο Bruno Senna μάς ξεναγεί στην πίστα του Miami με μια McLaren

Εκτός από την εισαγωγή ενός δεύτερου αμερικανικού αγώνα στο καλεντάρι της F1 (σύντομα θα είναι τρεις με την προσθήκη του GP του Las Vegas το επόμενο έτος), τo βίντεο αποσκοπεί επίσης και στο βορειοαμερικανικό ντεμπούτο της Artura. Το νέο μοντέλο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει νωρίτερα, αλλά οι ελλείψεις ημιαγωγών οδήγησαν στην αναβολή της κυκλοφορίας του.

Τώρα η Artura είναι επιτέλους εδώ και παρακολουθούμε τον Senna να αξιοποιεί και τους 680 ίππους

του plug-in hybrid V6 καθώς γυρίζει την πίστα των 5.4 χιλιομέτρων, η οποία διαθέτει 19 καμπές, τρεις ζώνες DRS και πολύ ενδιαφέρουσα χάραξη: περιλαμβάνεται ένα τμήμα που εκτείνεται κάτω από αυτοκινητόδρομο, καθώς και τμήματα που συνορεύουν με το Hard Rock Stadium.

«Ήταν πραγματικά εκπληκτικό ότι μπόρεσα να πίεσω τη McLaren Artura γύρω από αυτή τη δυναμική και γρήγορη νέα πίστα Grand Prix στην καρδιά του Μαϊάμι», είπε ο Senna. «Η Artura είναι ένα αυτοκίνητο που έχει την απαιτούμενη δύναμη για να μη φαίνεται παράταιρο σε μια πίστα, είναι ομαλή κι εκλεπτυσμένη, αλλά απολαμβάνεις να χρησιμοποιείς τον E-motor σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα V6. Είναι προβλέψιμη και διασκεδαστική – η τέλεια συνοδεία για ένα Σαββατοκύριακο με Grand Prix.”

Υπήρξε κάποια κριτική γύρω από το γεγονός ότι αυτός ο αγώνας διεξάγεται τεχνικά σε ένα χώρο στάθμευσης. Ωστόσο, όσο περισσότερες πληροφορίες λαμβάνουμε για αυτόν, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μια πραγματικά αξιόλογη πίστα. Ωστόσο, εκτός από οποιεσδήποτε διαδρομές έχουν γίνει στον προσομοιωτή, αυτή η πίστα θα είναι εντελώς πρωτόγνωρη για όλους τους οδηγούς που θα αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε εντυπωσιακό θέαμα.

The post Ο Bruno Senna μάς ξεναγεί στην πίστα του Miami με μια McLaren appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα