Απίστευτο Airbnb έχει τη δική του πίστα και 20+ οχήματα! Πάμε;

Αυτό μάλιστα, αυτό είναι Airbnb! Να πάρετε όλη την παλιοπαρέα και να το νοικιάζετε όποτε θέλετε να ξεχαρμανιάσετε! Μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 16 άτομα σε οκτώ υπνοδωμάτια με επτά μπάνια και δύο κουζίνες για να μην υπάρχει συγχρωτισμός. Η πολυτελής βίλα συνολικού εμβαδού (μαζί με την αποθήκη) 808 τ.μ. δηλώνει ότι έχει εμπνευστεί από τα οικήματα στην Τοσκάνη της Ιταλίας και θα καλύψει όλα τα γούστα (το τέλειο άλλοθι για τη σύζυγο). Διαθέτει πισίνα για την οικογένεια, κούνιες για τα νεότερα μέλη, γήπεδο τένις, κλειστό

γυμναστήριο, μπαρ, αίθουσα χορού, αίθουσα ηλεκτρονικών παιχνιδιών αλλά και (κρατήστε την ανάσα σας, τώρα ξεκινούν τα καλά) μια πολύ ενδιαφέρουσα πίστα στον περίγυρο.

οκτώ υπνοδωμάτια, όλα με αυτοκινητιστική χροιά

Η χάραξη της πίστας μπορεί να αλλάξει κατά το δοκούν, χάρη στη βίλα κι άλλα τέσσερα τμήματα γης στο ενδιάμεσο, οπότε μπορείτε να εξασκηθείτε από δεξιοτεχνία σε σφιχτή διαδρομή μέχρι ατελείωτα drift με διαδοχικά χαστούκια κι αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά και χρονομετρημένους γύρους. Ακόμα κι αν δε διαθέτετε κατάλληλο όχημα για όλα τα παραπάνω, η βίλα προσφέρει μια ποικιλία από 12 καρτ με προστατευτικές μπάρες γύρω-γύρω και roll-bar κι ελπίζουμε το πιο κοντινό σπίτι να μην είναι σε απόσταση που να ακούει αυτά τα διαόλια να λυσσάνε όλη τη μέρα.

Λογικά όχι, μιας κι η όλη εγκατάσταση βρίσκεται μέσα στο δάσος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ρομαντικούς περιπάτους στη φύση, να ψαρέψετε στην κοντινή λίμνη και να βγείτε εκτός δρόμου εκμεταλλευόμενος τα εννέα off-road οχήματα που προσφέρει η βίλα: από χωμάτινες μοτοσικλέτες μέχρι γουρούνες κι ATV. Με τιμή 3.000 δολάρια (2.817 ευρώ) για ένα τσούρμο νοματαίους, η τιμή κρίνεται άκρως δελεαστική. Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες και κλείστε εισιτήρια για το Missouri των ΗΠΑ.

The post Απίστευτο Airbnb έχει τη δική του πίστα και 20+ οχήματα! Πάμε; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα