Αγροτικό Dacia Duster, αλλά θα φορά τα σήματα της Renault

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά απευθύνεται αποκλειστικά στις αγορές της Λατινικής Αμερικής. Απορίας άξιο βέβαια, γιατί θεωρούμε ότι με σωστή τιμολογιακή πολιτική, θα μπορούσε να σημειώσει αξιόλογες πωλήσεις στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Renault Oroch λοιπόν, η παρουσία του στην απομακρυσμένη ήπειρο μετράει ήδη επτά χρόνια, με την τελευταία γενιά να είναι διακοσμημένη με νέες ράγες οροφής και πίσω μπάρες που περικλείονται σε πιο αεροδυναμικά και καλαίσθητα πλαστικά, καθώς και ζάντες με πρωτότυπο σχέδιο.

Η καμπίνα επιβατών έχει ενστερνιστεί πολλά στοιχεία από τη σύγχρονη γενιά Duster,

που πωλείται αυτή τη στιγμή στα γεωγραφικά πλάτη μας, ενώ η οθόνη αφής προέρχεται κατευθείαν από το Sandero και το Jogger.

170 ίπποι κάτω από το καπό!

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το Renault Oroch θα προσφέρεται και μια μονάδα βενζίνης 1.3 TCe 170 ίππων, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Duster που κυκλοφορεί στη Νότια Αμερική. Διαθέτει διπλό καύσιμο (βενζίνη/Ε85) και αναθέτει τη μετάδοση σε κιβώτιο CVT X-Tronic, δηλαδή το αυτόματο κιβώτιο που φοράει το Nissan Qasqhai. Η αυξημένη ιπποδύναμη κρίθηκε απαραίτητη για να ανταποκριθεί στο ωφέλιμο φορτίο των 680 κιλών. Από την πλευρά της τιμής, πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 105.800 Real Brazilian, ή κάτι λιγότερο από 21.000 € για τη βασική έκδοση 1.6 των 120 ίππων.

The post Αγροτικό Dacia Duster, αλλά θα φορά τα σήματα της Renault appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα