YouTuber αγοράζει Ferrari 296 GTB και τη σπάει την πρώτη ώρα

Η λογική σού λέει να χαλαρώσεις και να φερθείς με τακτ στο ολοκαίνουριο αυτοκίνητό σου, τουλάχιστον μέχρι να περάσουν τα χιλιόμετρα του στρωσίματος του κινητήρα και των λοιπών μερών και να συνηθίσεις τον τρόπο που οδηγείται το απόκτημά σου. Η καρδιά σου όμως σε παρακινεί να το σανιδώσεις από την πρώτη στιγμή, κατευθείαν φεύγοντας από τον εκθεσιακό χώρο. Ο YouTuber Jake Paul παρέλαβε μια απαστράπτουσα Ferrari 296 GTB,

την οποία λέει ότι πλήρωσε 421.000 δολάρια, αλλά δεν της φέρθηκε με τον παραμικρό σεβασμό. Ποιος θα κρατιόταν άλλωστε; Τα πράγματα δεν πήγαν καλά κι η πρώτη βλάβη ήρθε με το οδόμετρο να δείχνει μόλις 90 χιλιόμετρα.

Αφού δοκίμασε τις επιδόσεις των 830 ίππων και την αίσθηση που αφήνουν τα 2.9 δευτερόλεπτα επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ/ώρα, ο Paul μπήκε σε ένα πάρκινγκ για να κάνει μερικά donuts. Δε μιλάμε μόνο για λίγα σβουρίδια, αλλά του έδωσε και κατάλαβε, με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 και τα λάστιχα – και πολλά ακόμα υποσυστήματα του αυτοκινήτου, όπως αποδείχθηκε – να δυσκολεύονται κατά τη διαδικασία.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και στον ψηφιακό πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου εμφανίστηκαν ένα σωρό προειδοποιητικές ενδείξεις που ενημέρωναν τον οδηγό ότι οι προβολείς, ο επιλογέας manettino, το αυτόματο χειρόφρενο και το ESP είχαν όλα πετάξει λευκή πετσέτα. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί οι προβολείς παρέδωσαν το πνεύμα μετά από μερικά donuts, αλλά το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: πήγαινέ με γρήγορα στον αντιπρόσωπο.

Η Ferrari εξακολουθεί να είναι πλήρως οδηγήσιμη μετά την κακοπέραση, οπότε φαίνεται ότι υπέστη μόνο ηλεκτρική κατάρρευση κι όχι μηχανική βλάβη. Στο δεύτερο μισό του βίντεο, προκειμένου να πνίξει τον καημό του, ο Paul αποκαλύπτει την άλλη νέα του αγορά, ένα Ford Fairlane 500 Skyliner του 1958, διάσημο για την τεράστια αναδιπλούμενη σκληρή οροφή του.

The post YouTuber αγοράζει Ferrari 296 GTB και τη σπάει την πρώτη ώρα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα