Taycan, τζαρτζάρισμα στη Macan και ΓΚΟΛ (πάρε κάτω τον τοίχο)

Δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη κι οδήγησε στο ατύχημα, αλλά η Periodismo del Motor αναφέρει ότι το γερμανικό SUV ήταν σταθμευμένο  και δεν υπήρχε κανείς επιβάτης μέσα τη στιγμή του ατυχήματος.

Η Taycan, εν τω μεταξύ, εκινείτο στο Alcalá de Henares, μια πόλη στην κοινότητα της Μαδρίτης, με μια 45χρονη γυναίκα στο τιμόνι. Χτύπησε στο πλάι της Macan, κατάφερε να τρυπώσει από κάτω της κι έστειλε και τα δύο οχήματα πάνω σε έναν τοίχο.

Ευτυχώς, η οδηγός

δεν υπέστη σοβαρά σωματικά τραύματα, αλλά μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε για κρίση πανικού σε τοπικό νοσοκομείο μετά το περιστατικό. Επενέβησαν τρία πληρώματα πυροσβεστικής και χρειάστηκε η χρήση γερανού για να αφαιρέσουν τη Macan από τον ουρανό της Taycan. Το βίντεο δείχνει ότι αν κι υπάρχει σημαντική ζημιά στο μπροστινό μέρος του ηλεκτρικού οχήματος, παραμένει σε οδηγήσιμη κατάσταση, ενώ η πόρτα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.

Αν κι η επισκευή δε θα είναι φθηνή, ελπίζουμε και τα δύο οχήματα να επισκευαστούν και να επιστρέψουν στους δρόμους το ταχύτερο δυνατό. Μόνο λίγο πιο προσεκτικά αυτή τη φορά.

The post Taycan, τζαρτζάρισμα στη Macan και ΓΚΟΛ (πάρε κάτω τον τοίχο) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα