Opel Corsa έπεσε στη θάλασσα στο Ξυλόκαστρο μέρα μεσημέρι

Άντε τώρα να βρεθείς για μπάνιο στην αγαπημένη σου παραλία και να σου προσγειωθεί στο κεφάλι ένα… αυτοκίνητο! Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Λυγιά. Την είδηση και τη φωτογραφία δημοσίευσε το korinthosTV, αναφέροντας ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, είτε σε επιβαίνοντα στο όχημα είτε σε λουόμενο. Το Λιμενικό διερευνά την υπόθεση κι από αυτά που μπορούμε να ξεχωρίσουμε από τη μοναδική φωτογραφία του συμβάντος, βλέπουμε ένα παλιότερο μαύρο Opel Corsa,

το οποίο φαίνεται να βρέθηκε στο νερό ύστερα από τουμπάρισμα, άρα δεν τσούλησε απλώς στο νερό όπως το Skoda Karoq που πλατσούριζε στην Αίγινα πριν δύο εβδομάδες.

Διακρίνουμε την τσάκιση στην οροφή, ακριβώς πάνω από την μπροστινή κολόνα στη μεριά του συνοδηγού, το σπασμένο παρπρίζ, τον δεξί καθρέπτη που έχει ξεκολλήσει από τη θέση του και… τίποτα άλλο. Το αυτοκίνητο φαίνεται ανέπαφο στα υπόλοιπα πάνελ του αμαξώματος, ενώ το ανοιχτό καπό φανερώνει ότι ο οδηγός μάλλον προσπάθησε να το βάλει μπροστά για να το μετακινήσει εκτός θάλασσας αλλά ο κινητήρας δε λειτουργούσε. Αν το νερό φτάνει στο κέντρο του μπροστά δεξιού τροχού, λογικά στη μεριά του οδηγού θα φτάνει ακόμα πιο ψηλά. Ας ελπίσουμε να μην έχει μολυνθεί η θάλασσα από τα διάφορα υγρά του μοτέρ, του συστήματος πέδησης ή της μετάδοσης.

The post Opel Corsa έπεσε στη θάλασσα στο Ξυλόκαστρο μέρα μεσημέρι appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα