Nissan 300ZX μόλις ξεπέρασε τα 10.000 χιλιόμετρα. Και πωλείται!

Αν είστε ιδιαίτερα ανυπόμονος θαυμαστής της Nissan που δεν μπορείτε να περιμένετε το καινούριο διτούρμπινο Ζ ή ίσως δε κέρδισε η λιτή του σχεδίαση, μπορείτε να βρείτε παρηγοριά σε τούτο δω το αψεγάδιαστο 300 ZX.

Το τέλος της δεκαετίας του 1980 μας έδωσε μερικά ιαπωνικά αυτοκίνητα που άλλαξαν τον ρου της αυτοκίνησης, συμπεριλαμβανομένων των Mazda Miata, Honda NSX, Toyota

Supra και Nissan Skyline GT-R. Ίσως όχι τόσο προβεβλημένο όσο τα παραπάνω, το 300άρι ήταν λίγο μαλακό για οριακή οδήγηση, περισσότερο ταξιδευτής παρά πιστάκιας, αλλά έχει τη γοητεία του.

Miata 32 ετών μόλις ολοκλήρωσε το στρώσιμο

Με δύο turbo μοντέλο και το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός χειροκίνητου κιβωτίου πέντε ταχυτήτων αντί του αυτόματου που ήταν η πρώτη επιλογή στην αμερικάνικη αγορά, το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Texas και πωλείται σε δημοπρασία μέσω της PCar Market, έχοντας διανύσει μόλις 10.025 χιλιόμετρα.

Βαμμένο στο (εντυπωσιακού ονόματος) Glacier White Pearlglow, με γκρι δερμάτινο εσωτερικό, είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα Bose και αφαιρούμενα T-tops για να μπορούν όλοι να ακούσουν την κασέτα Emcy Hammer που βρήκατε πεταμένη στο γκαράζ. Ή ίσως απλά να εμπιστευτείτε την ηχητική του διτούρμπινου V6 των 3.0 λίτρων που αποδίδει 300 ίππους και 384 Nm ροπής.

Μπορεί να υπολείπεται 100 ίππους από το καινούριο Ζ, αλλά πριν 32 χρόνια, το 0-100 σε 5″ ήταν σοβαρή επίδοση, ενώ και σήμερα θα δυσκολέψει αρκετά σύγχρονα γρήγορα μοντέλα. Μπήκατε σε πειρασμό; Η δημοπρασία λήγει αύριο Πέμπτη 28 Απριλίου.

The post Nissan 300ZX μόλις ξεπέρασε τα 10.000 χιλιόμετρα. Και πωλείται! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα