Porsche: επίσημα αγωνιστικά αξεσουάρ συμβατά με την εγγύηση

Κατά τη διάρκεια ενός νέου βίντεο που προωθεί το πρόγραμμα Tequipment, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προβάλλει τη μεγάλη γκάμα των performance αξεσουάρ που πουλά, καθώς κι ορισμένα από τα καλούδια που προσφέρει η Manthey Racing για τις 911 GT2 RS και 911 GT3 RS.

Μεταξύ των εξαρτημάτων που προσφέρει η Porsche για ορισμένα από τα μοντέλα της, περιλαμβάνεται ένα αυτόματο χρονόμετρο

που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του γυρολογίου στην πίστα, ένα σταθερό bucket κάθισμα και μια κουκούλα για την GT3, που αντλεί έμπνευση από την αγωνιστική GT3 R της Manthey.

Δεν τη γνωρίζετε; Η γερμανική αγωνιστική ομάδα έγινε διάσημη στα τέλη του 2018, όταν η τροποποιημένη 911 GT2 RS MR που είχε περιποιηθεί, γύρισε το Nurburgring σε μόλις 6 λεπτά και 40.3 δευτερόλεπτα, όντας ταχύτερη από τις Lamborghini Aventador SVJ και McLaren P1 LM. Οι αναβαθμίσεις της Manthey για την GT2 RS περιλαμβάνουν coilovers της KW, αναβαθμισμένα τακάκια και σωληνάκια φρένων, πανάλαφρες ζάντες μαγνησίου και μια σειρά από αεροδυναμικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας πίσω αεροτομής κι ενός καλύμματος του αμαξώματος από την κάτω μεριά.

Από τις αναβαθμίσεις που προσφέρει η Manthey για την 911 GT3 RS γενιάς 991.2, ξεχωρίζουμε τα ανθρακονημάτινα καπάκια που εφαρμόζουν πάνω στις πίσω ζάντες. Η Manthey δεν ανακατεύεται καθόλου με τον κινητήρα και τη μετάδοση του σπορ μοντέλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω είναι απόλυτα συμβατά με την επίσημη εγγύηση της Porsche.

The post Porsche: επίσημα αγωνιστικά αξεσουάρ συμβατά με την εγγύηση appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα