Lexus 23 ετών και 230Κ χιλιομέτρων δείχνει ακόμα σαν καινούριο

Η Lexus LS έδειξε στον κόσμο ότι οι Γερμανοί δεν ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να κατασκευάσουν μια πραγματικά πολυτελή λιμουζίνα. Μετά από 23 χρόνια, αυτό το Lexus LS400 του 1999 με 228.147 χλμ. εξακολουθεί να δείχνει σα να βγήκε χτες από τη γραμμή παραγωγής, αφού παρά την ηλικία και τα χιλιόμετρά του, έχει διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση. Το χρώμα είναι σχεδόν εντελώς απαλλαγμένο από ατέλειες, το εσωτερικό διατηρεί την αρχική

του λάμψη και δεν έχει σχεδόν κανένα σκίσιμο, το κάτω μέρος του αμαξώματος είναι άψογο και χωρίς σκουριές, ακόμα κι οι προβολείς και τα πίσω φώτα είναι αψεγάδιαστα και χωρίς θολούρες, λες και μόλις αντικαταστάθηκαν. Οι τροχοί επίσης δεν έχουν γρατζουνιές, ο κινητήρας είναι πεντακάθαρος και τα χρυσά σήματα αστράφτουν.

Βέβαια, το να διατηρηθεί ένα όχημα σε τέτοια κατάσταση δεν είναι μόνο θέμα ποιοτικής κατασκευής, αλλά και συνάρτηση του πόσο σχολαστικός θα είναι ο ιδιοκτήτης. Ο συγκεκριμένος είναι πάρα πολύ: όταν αφαιρέθηκε η πινακίδα κυκλοφορίας για τις ανάγκες του βίντεο, η πρώτη του σκέψη ήταν πώς να διορθώσει το χρώμα που είχε ξεθωριάσει κάτω από την πινακίδα, παρ’ όλο που ήξερε ότι λίγη ώρα αργότερα θα την ξαναφορούσε.

The post Lexus 23 ετών και 230Κ χιλιομέτρων δείχνει ακόμα σαν καινούριο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα