Hyundai Ioniq 5 ντύνεται στα χρώματα της Lancia Delta Martini

Φαγώθηκαν ότι το Ioniq 5 θυμίζει σε σχεδίαση τη θρυλική Lancia Delta, οπότε κάποιος το έβαψε στα χρώματα της Martini για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει το λογότυπο Martini στο καπό, δύο πολύχρωμες ρίγες διατρέχουν και τις δύο πλευρές, ενώ υπάρχουν επίσης μεγάλα λογότυπα Martini στις μπροστινές πόρτες.

Αυτό το Ioniq 5 διατίθεται προς πώληση μέσω του Central Garage Glarus στο Glarus της

Ελβετίας με τιμή 61.900 Ελβετικά Φράγκα (60.140 €). Ταξινομήθηκε τον Φεβρουάριο κι έχει διανύσει μόλις 500 χιλιόμετρα, μία φόρτιση δηλαδή, οπότε ο πρώτος ιδιοκτήτης δεν πρόλαβε να το απολαύσει για πολύ.

Ενώ το εξωτερικό του Hyundai είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα, το εσωτερικό είναι εξίσου ενδιαφέρον. Μεταξύ των πιο εντυπωσιακών πτυχών της καμπίνας του αυτοκινήτου είναι το επίπεδο δάπεδο, η συρόμενη κεντρική κονσόλα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων κι η μεγάλη οθόνη infotainment. Είναι πραγματικά ένα υπέροχο μέρος για να περνάτε χρόνο κι ενώ στις φωτογραφίες το Ioniq 5 μπορεί να φαίνεται αρκετά μικρό, το εσωτερικό είναι πολύ ευρύχωρο.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το πακέτο μπαταριών Long Range 72.6 kWh (70.0 ωφέλιμες) και διαθέτει ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρων που συνδυάζονται για να παράγουν 306 ίππους και 605 Nm ροπής. Μπορεί να επιταχύχει στα 100 χλμ/ώρα σε 5.2″ και να διανύσει 462 χιλιόμετρα (WLTP).

The post Hyundai Ioniq 5 ντύνεται στα χρώματα της Lancia Delta Martini appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα