Coupe με σχεδίαση από την κλασική Giulia και μοτέρ Quadrifoglio

Στα τέλη του περασμένου έτους, μια μικρή γερμανική καροσερί, η Emilia Auto ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κατασκευάσει ένα κλασικό restomod της Alfa Romeo με πλήρη ονομασία Emilia GT Veloce. Τώρα, ολοκλήρωσαν το σχέδιο και το επιδεικνύουν σε όλο του το μεγαλείο. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη λάβει μερικές παραγγελίες κι έχουν αρχίσει να εργάζονται στο πρωτότυπο που φιλοξενεί ένα κινητήριο σύνολο της Giulia Quadrifoglio κάτω

από το αμάξωμα.

Αυτό το πανέμορφο μικρό θηρίο βασίζεται στην Alfa Giulia GT Coupe από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970, επομένως είναι απόλυτα ταιριαστό να χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο σύστημα κινητήρα από τη σημερινή Giulia. Για να γίνει αυτό, το συνολικό μήκος του σπορ αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κατά 40 χιλιοστά σε σχέση με το αρχικότερο πρωτότυπο, ώστε να εξοικονομηθεί χώρος για το μεγάλο ζεύγος intercooler που ψύχει τους υπερσυμπιεστές.

Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό μέρος του οχήματος είναι απαραίτητες για να στέλνουν δροσερό αέρα, τόσο στο σύστημα μετάδοσης κίνησης όσο και στο σύστημα πέδησης. Φυσικά, πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν λειτουργικό σκοπό, παρά μόνο να μας θυμίζουν το κλασικό πανέμορφο coupe που όλοι θυμόμαστε να πετάει στα χέρια του Γιώργου Μοσχού.

Οι αναφορές στο παρελθόν σταματούν όταν μπείτε στο εσωτερικό, αφού τίποτα δε θα μοιάζει με παλιό αυτοκίνητο. Η Emilia θα συμπεριλάβει ένα σύστημα infotainment 8.8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, αυτόματο κλιματισμό και μοντέρνους προβολείς LED. Η εταιρία θα προσθέσει ακόμη και μια  κάμερα για ευκολότερο παρκάρισμα. 

Με τιμή αγοράς 400.000 €, οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να παραμετροποιήσουν πολλά μέρη του μοντέλου. Το χρώμα της μοκέτας, το χρώμα των ζαντών, το χρώμα του roll cage και το χρώμα της εσωτερικής επένδυσης της οροφής, όλα θα αποφασίζονται από τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, θα μπορούν να επιλέξουν τι υλικό θέλουν για το ταμπλό, τι χρώμα δαγκάνες φρένων προτιμούν και τι τύπος συστήματος ήχου θα εγκατασταθεί.

Καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά διαθέσιμα μοντέλα, για σκεφτείτε να σκοτώσετε εκείνο το οικόπεδο στο Χαλκούτσι. 540 ίπποι στον πίσω άξονα είναι αυτοί…

The post Coupe με σχεδίαση από την κλασική Giulia και μοτέρ Quadrifoglio  appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα