4η Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων κι Ηλεκτροκίνηση 22-24/9

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Με την παρουσία δεκάδων σύγχρονων φορτηγών, λεωφορείων και van, η 4η Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων TRANSPORT SHOW & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ 2023 έρχεται να δείξει  το μέλλον των Οδικών Μεταφορών, επιβατών κι εμπορευμάτων. Οι πρώτες εμφανίσεις των νέων πετρελαιοκίνητων κι ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων στον  ίδιο χώρο θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν, να συγκρίνουν και να διαμορφώσουν γνώμη για την επόμενη μέρα στις Μεταφορές. 

Ειδικότερα, για τις επιβατικές μεταφορές θα παρουσιαστούν λεωφορεία

κατάλληλα για αστικές και δημοτικές συγκοινωνίες, λεωφορεία περιαστικού τύπου κι υπεραστικά για ΚΤΕΛ, πολυτελή πούλμαν και mini bus για τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς κι επιβατικά αυτοκίνητα 7-9 θέσεων. Για τις εμπορευματικές μεταφορές, η φετινή TRANSPORT SHOW φιλοξενεί σύγχρονους τράκτορες, ρυμουλκούμενα διεθνών μεταφορών, φορτηγά κάθε κατηγορίας βάρους, ηλεκτρικά φορτηγά για αστικές μεταφορές, αλλά κι ηλεκτρικά φορτηγά για μεγάλες αποστάσεις. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης εταιρίες με συναφή προϊόντα, όπως ανταλλακτικά, φορτιστές, αναρτήσεις, ταχογράφους κ.α. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προγραμματισμένη για το Σάββατο 23/09 ημερίδα με θέμα “City  Logistics κι η σωστή επιλογή επαγγελματικού αυτοκινήτου» με επίκαιρη θεματολογία για τους νέους  αυτοκινητιστές και όσους πρόκειται να ασχοληθούν με τις αστικές μεταφορές/ διανομές. Η έκθεση TRANSPORT SHOW & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ πραγματοποιείται στο MEC Παιανίας (Λ. Λαυρίου) από 22-24 Σεπτεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι: Παρασκευή 14:00-20:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-20:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμμετάσχει κι η Kosmocar-Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα. Σε χώρο συνολικής επιφάνειας 250 m2 στον Τομέα 5 – stand 5.2B, η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα θα φιλοξενήσει την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της. Ειδικότερα, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα παρακάτω μοντέλα:

Νέο Amarok AventuraΝέο ID.Buzz CargoΝέο ID. Buzz Cargo ψυγείοCaddy Van Crafter Van 

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ειδικές προσφορές του προγράμματος  Leasing «LeasePro» από την Volkswagen FS. 

The post 4η Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων κι Ηλεκτροκίνηση 22-24/9 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα