Ford Mustang Sedan στα προσεχώς;

Από την στιγμή που η γκάμα με το όνομα Mustang έχει διευρυνθεί καθώς υπάρχει τα τελευταία χρόνια το Mach-E, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley δεν αποκλείει να δούμε στο μέλλον ακόμα και ένα sedan.

Μπορεί ναδήλωσε πως δεν θα υπάρξουν crossover και off-roader, όμως για την προηγούμενη ιδέα,αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό. Αν και κάποιοι πιο «σκληροπυρηνικοί» ίσωςτο λοιδορήσουν, η εταιρεία

είναι αλήθεια πως το σκέφτεται εδώ και αρκετόκαιρό.

Το σκίτσο που παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων ψηφιακών εικόνων, δεν αποκλείεται λοιπόν να πάρει σάρκα και οστά μια μέρα. Βέβαια, ειδικά για την αγορά των ΗΠΑ, θεωρείται πως η αυτοκινητοβιομηχανία θα είχε τη δυνατότητα να προσθέτει κάτι άλλο στα προσφερόμενα της αυτοκίνητα. Και αυτό γιατί έχει καταργήσει τα Fiesta, Focus, Taurus και Fusion. Η Mustang είναι η μοναδική που έχει απομείνει ως κανονικό μοντέλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι SUV και φορτηγά.

Τώρα το ανένα κομψό νέο sedan, θα πρέπει να αποκαλείται απαραιτήτως Mustang, αυτό είναι υπό συζήτηση.Όμως το συγκεκριμένο brand name είναι εξαιρετικά δημοφιλές και γιατίοι κατασκευαστές με έδρα το Dearborn, να μην… επωφεληθούν;

Οι φήμες γιαμια 4θυρη Mustang κυκλοφορούν από το 2018 και μάλιστα μερικοί πίστευανότι θα εξοπλίζεται και με έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα. Ωστόσο αυτά αποτελούσαν ανέκαθενμόνο κουτσομπολιά. Οι παραπάνω φωτογραφίες και η συνέντευξη του Farley σε γνωστό περιοδικό, είναι ότι πιο πραγματικόστο να υπάρξει κάτι τέτοιο.

Επιπλέονδήλωσε πως αν και η οικογένεια Mustang πρέπει να μεγαλώσει, υποσχέθηκεπως δεν θα φτιάξει ποτέ μια αμιγώς ηλεκτρική.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα