Τα δυνατά χαρτιά της Πράσινης Δόμησης στο Eco Building Conference (2-5/12)

Τα τρία πλέον σύγχρονα διεθνή προγράμματα στον χώρο της Ενεργειακής Αναβάθμισης, της Διαχείρισης Ενέργειας και  των Πράσινων Κτιρίων (SHEEP – QUALICERT- HIGH COMBI) παρουσιάζονται στο ελληνικό επαγγελματικό κοινό, στο Eco Building Conference, 2-5 Δεκεμβρίου στον συνεδριακό χώρο του Expo Athens– Αίθουσα 6, στην Ανθούσα.

Επιστημονικοί εκπρόσωποι, ερευνητές, μηχανολόγοι μηχανικοί, αρχιτέκτονες αποτελούν μερικές από τις κατηγορίες των επαγγελματιών που συμμετέχουν και παρουσιάζουν

τα έργα στα πλαίσια του Eco Building Conference.

Σημαντικές παρουσίες και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών συμπληρώνουν το επιστημονικό πάνελ και φέρουν το κύρος και τη δυναμική της διεθνούς ανάπτυξης της Πράσινης Δόμησης, Ανάπτυξης και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Το παρόν δίνουν εκπρόσωποι από τα European Builders Confederation, European Renewable Energy Council , ADEME, CEETB.  Σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και το Eco Building Conference επαγγελματίες και κοινό έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα και να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα