Imagine All the Water! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και βοήθησε στην εξοικονόμηση νερού! (video)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προωθεί την καμπάνια Imagine All The Water και τον διαγωνισμό Imagine&Win! με στόχο την εξοικονόμηση νερού και την διάδοση περιβαλλοντικά φιλικών πρακτικών.

Η προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει μετατεθεί ως τις 4 Δεκεμβρίου 2012.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.imagineallthewater.eu ή να ακολουθήσουν τα βήματα στη διεύθυνση εδώ.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να

δημιουργήσουν ένα video clip στο οποίο θα δείχνουν πόσο νερό απαιτείται για την παραγωγή προϊόντων και αγαθών καθημερινής χρήσης όπως ο καφές, η σοκολάτα, η μπύρα, ένα χάμπουργκερ ή ένα ζευγάρι παπούτσια.

Η επιτροπή αξιολόγησης θα επιλέξει δύο νικητές ανά αντικείμενο, τα βίντεο των οποίων θα αναρτηθούν στη σελίδα του Facebook της δράσης Generation Awake (www.facebook.com/generationawake) και θα κριθούν από το κοινό.

Οι πέντε νικητές -ένας για κάθε κατηγορία/προϊόν- θα λάβει μια σπορ κάμερα Υψηλής Ευκρίνειας HD.

Δείτε στο βίντεο πόσο νερό απαιτείται για ένα διαφορετικό μπέργκερ!

—«Generation Awake»

Η «Generation Awake» είναι η εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με αντικείμενο την αποτελεσματική χρησιμοποίηση των πόρων.

Στόχος είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές, οικονομικές, κοινωνικές και προσωπικές συνέπειες της χρήσης των πόρων κατά μη βιώσιμο τρόπο, και να ενεργοποιηθούν αλλαγές στα πρότυπα κατανάλωσης και συμπεριφοράς.

Από τότε που εγκαινιάσθηκε τον Οκτώβριο του 2011, ο δικτυακός τόπος της εκστρατείας, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε 23 γλώσσες της ΕΕ.

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα