Αλλοίμονο σε όσους έχουν σπίτι

Το κρίσιμο Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης και η φορολογία των ακινήτων είναι τα θέματα που κυριαρχούν στον σαββατιάτικο Τύπο.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΥΓΗ: «Έμφραγμα στην Ευρώπη, παυσίπονα στην Ελλάδα»Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Καταιγίδα φόρων σε ακίνητα, αγροτεμάχια και εκτός σχεδίου»ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Αλλοίμονο σε όσους έχουν σπίτι»ΕΘΝΟΣ: «Γερμανική ομίχλη πάνω από την Ευρώπη»ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Τα… Μάζεψαν οι Μασόνοι για τον «μυημένο» Μητροπολίτη.»ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:
«Το σχέδιο σωτηρίας για μικροϊδιοκτήτες ακινήτων»ΕΣΤΙΑ: «Αύριο εκτάκτως Πανηγυρική Έκδοσις. Νοέμβριος 1912: Α” Βαλκανικός Πόλεμος. Ανατύπωσις ιστορικών φύλλων»Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πυρετός Διαβουλεύσεων» Συνεχείς επαφές του Αντ. Σαμαρά-Αισιοδοξία Μέρκελ για την Δευτέρα.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: «Η Διαπλοκή και η Μέρκελ τη χώρα…»Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: «ΑΚΙΝΗΤΑ: οι τελικές αποφάσεις για τη φορολογία»Ο ΛΟΓΟΣ: «50 χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν τον Οκτώβριο»ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ στην εκδήλωση για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ»ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: «Θίασος για κλάματα. Ώρα να τραγουδήσει η… χοντρή κυρία»ΤΑ ΝΕΑ: «Όλα για τη δόση! Τρικλοποδιές και εκβιασμοί»PRESS TIME: » Ο στρατός της κατοχής. Όλο το σχέδιο κατάληψης της Ελλάδας»ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Πνιγμένη στα σκουπίδια η Θεσσαλονίκη»Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ζητιάνος στην Ευρώπη. Ο Σαμαράς περιμένει τη δόση ενώ η Ε.Ε. διχάζεται για τον προυπολογισμό.»6 ΜΕΡΕΣ: «Φραγή στον τζόγο του ίντερνετ»

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: «Κριστίν Λαγκάρντ: » Αν αποτύχουμε στην Ελλάδα, θα ρεζιλευτούμε».ΕΞΠΡΕΣ: «Κερδίζει έδαφος το σχέδιο επαναγοράς των ομολόγων.»Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Ετσι κλείνει η συμφωνία.Στα 10 δισ. η διαφορά για λύση στο χρέος, που ανοίγει τον δρόμο για τα 44 δισ.»Η ΑΞΙΑ: » Η χρυσή τομή φέρνει 44 δισ. και λύση στο χρέος.»Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Νέο ευρωπαικό ναυάγιο και στη Σύνοδο Κορυφής.»
Keywords
Τυχαία Θέματα