Κυρίαρχος ο Ρίτσαρντ Όσμαν στη λίστα ευπωλήτων της Amazon το 2022

Ο Ρίτσαρντ Όσμαν είναι ένας από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς της εποχής μας, όπως αποτυπώνεται και στη λίστα ευπωλήτων της χρονιάς που έδωσε στη δημοσιότητα η Amazon, με βάση τις παραγγελίες βιβλίων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας. Στη λίστα αυτή, το τρίτο βιβλίο του Όσμαν, Η σφαίρα που αστόχησε (υπό έκδοση στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, από όπου κυκλοφορούν τα βιβλία του στη χώρα μας), βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ το δεύτερο βιβλίο του, Ο άνδρας που πέθανε δύο φορές, βρίσκεται

στην έβδομη θέση. Όμως και το πρώτο του βιβλίο, Η Λέσχη Φόνων της Πέμπτης, είναι μόλις έξω από την πρώτη δεκάδα, στην ενδέκατη θέση.

Μία άλλη συγγραφέας με ισχυρή παρουσία στη λίστα της Amazon είναι η Κολίν Χούβερ, με συνολικά πέντε βιβλία στα 100 πιο ευπώλητα, εκ των οποίων τα δύο στην πρώτη δεκάδα: το Τελειώνει με εμάς στην πέμπτη θέση και το Αρχίζει με εμάς στη δέκατη θέση (και τα δύο κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Διόπτρα). Παρουσία στην πρώτη δεκάδα έχουν επίσης ο Ρόμπερτ Γκάλμπρεϊθ (ψευδώνυμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός) με το The Ink Black Heart και η Ντέλια Όουενς με το Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες (Εκδόσεις Δώμα).

Η πρώτη δεκάδα της λίστας της Amazon περιλαμβάνει επίσης δύο βιβλία μαγειρικής και δύο βιβλία αυτοβοήθειας – μάλιστα, οι δύο αυτές κατηγορίες αντιπροσωπεύουν το 20% των 100 πιο ευπώλητων βιβλίων μέσω της πλατφόρμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα