Επιστημονικό συνέδριο στη Λευκάδα για τις πτυχές της τοπικότητας στην Επανάσταση του 1821, 8-9 Οκτωβρίου

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λευκάδας, η Εταιρεία Θεωρίας και Έρευνας της Ιστορίας, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Τμήμα Ιστορίας, Τμήμα Πληροφορικής – Εργαστήριο Πληροφορικής για τις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες –HiLab– Πρόγραμμα ΒΥΡΩΝ), σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, θα πραγματοποιήσουν επιστημονικό συνέδριο στη Λευκάδα, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, με θέμα: «Πτυχές και εκφράσεις της τοπικότητας στην Επανάσταση

του 1821. Γεγονότα, συνθήκες, πρόσωπα».

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο, 8 και 9 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας. Η επίσημη έναρξη θα γίνει την Παρασκευή, 8-10-2021, ώρα 6.00 μ.μ. Και οι άλλες δύο συνεδρίες (πρωινή και απογευματινή) το Σάββατο, 9-10-2021, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Λόγω των ειδικών συνθηκών του Covid-19, θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των παρισταμένων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. Επιπλέον, οι προσερχόμενοι στον χώρο πραγματοποίησης του Συνεδρίου υποχρεούνται για τα εξής:
1. Να φορούν μάσκα (σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στον χώρο).
2. Να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στη Γραμματεία πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test των τελευταίων δύο εικοσιτετραώρων.
3. Εξαιτίας των περιορισμών του χώρου, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας τους, να τηλεφωνούν για προκράτηση θέσης στο τηλέφωνο του Πνευματικού Κέντρου: 26450-22620.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6979-082014 (Άννα Κοψιδά), 6975-580045 (Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού) ή στο e-mail: [email protected].

Eκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού, πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων Λευκάδας

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα