Άνθρωποι του βιβλίου συγκεντρώνουν χρήματα για εμβόλια κατά του κορονοϊού

Δεκάδες προσωπικότητες και εταιρείες της εκδοτικής βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου συμμετέχουν σε διαδικτυακή δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και συγκεκριμένα για τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να μπορέσουν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού άνθρωποι σε χώρες οι οποίες έχουν πληγεί βαριά από την πανδημία.

Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν έως τα μεσάνυχτα της 21ης Μαΐου να υποβάλουν τις προσφορές τους

για να αποκτήσουν μία υπογεγραμμένη πρώτη έκδοση ενός βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (υπό το ψευδώνυμο Ρόμπερτ Γκάλμπρεϊθ) ή ένα υπογεγραμμένο σετ της τριλογίας «Γουλφ Χολ» της Χίλαρι Μαντέλ, ενώ συγγραφείς και στελέχη εκδοτικών οίκων θέτουν κριτικές και συμβουλές για την έκδοση ενός βιβλίου στη διάθεση όποιου προσφέρει τα περισσότερα.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

«Η κατάσταση στην Ινδία είναι αποκαρδιωτική και η ανισότητα της πρόσβασης σε εμβόλια είναι τεράστια», δήλωσε η εκδότρια και συγγραφέας Φίμπι Μόργκαν, η οποία ξεκίνησε την εν λόγω πρωτοβουλία, προσθέτοντας: «Η πανδημία έχει προκαλέσει φοβερές δυσκολίες σε πολλούς από μας, αλλά καθώς η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο βελτιώνεται, το θεωρούμε λάθος να το γιορτάζουμε αυτό χωρίς να σκεφτόμαστε όσους τώρα βιώνουν ό,τι χειρότερο μπορεί να προκαλέσει ο εν λόγω ιός». Σημειωτέον ότι και η Μόργκαν συμμετέχει στη δημοπρασία, προσφέροντας μία κριτική της για τις 10.000 πρώτες λέξεις ενός μυθιστορήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνθρωποι,anthropoi