Eurovision: Στον τελικό Ελλάδα και Στεφανία – Σάββατο ο «τελευταίος χορός»

07:39 21/5/2021 - Πηγή: Youfly

Εξαιρετικά εξελίχθηκε ο Β’ ημιτελικός της Eurovision 2021 για την Ελλάδα, καθώς η Στεφανία με το «Last Dance» προκρίθηκε στον μεγάλο αυριανό τελικό της 65η Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Η Στεφανία κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο με τη σκηνική της

παρουσία, όσο και με την ερμηνεία της.

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε 4η στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη κολλητή μοβ φόρμα, που φέρει την υπογραφή του φημισμένου Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου, και είναι κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ενώ χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Εντυπωσιακή ήταν η στιγμή που η Στεφανία ανέβαινε τα σκαλοπάτια του σκηνικού του  Ahoy Arena. Χάρις τα οπτικά εφέ η τραγουδίστρια έμοιαζε σαν να αιωρείται.

Πρωτοτύπησαν και πάλι οι διοργανωτές

Οι διοργανωτές της χθεσινού β’ ημιτελικού πρωτοτύπησαν και πάλι παρουσιάζοντας στο ξεκίνημα της βραδιάς ένα χορευτή με αναπηρία να κάνει επίδειξη breakdance. Την ίδια στιγμή η Eefje de Visser ερμήνευε με μοναδικό τρόπο το «In a wild foreset wild seasons change».

Ανάλογη με την προηγούμενη στιγμή ήταν και αυτή με το ποδηλάτη bmx Dez Maarsen, το χορευτή Ahmad Joudeh και μια ομάδα χορευτών που μας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα.

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Εκτός της Στεφανίας που καταχειροκροτήθηκε, πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Σαν Μαρίνο. Το κοινό ενθουσιάστηκε με το τραγούδι «Adrenalina» της Senhit.

Eπίσης και ο ελβετός Gjon κέρδισε την αγάπη του κοινού με το πιο δραματικό τραγούδι της βραδιάς.

Από τα ευχάριστα τραγούδια της χθεσινής βραδιάς και το «Loco Loco» της Σερβίας. Οι Hurricane τα έδωσαν όλα και εισέπραξαν ένα θερμό χειροκρότημα.

Β’ ημιτελικός Eurovision: Οι χώρες που προκρίθηκαν στο τελικό πέρα από την Ελλάδα

Μαζί με την Ελλάδα πέρασαν στο τελικό οι: Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Φιλανδία.

Δείτε επίσης:

Eurovision: Ένα 12αρι για την Ελλάδα – ΑναδρομήEurovision 2021: Οι 10 χώρες που θα περάσουν από τον Β’ ημιτελικό

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook.Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Eurovision: Στον τελικό Ελλάδα και Στεφανία – Σάββατο ο «τελευταίος χορός» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα