Scream Inc.: «Metallica & Symphony» στο City Garden Festival

Η γνωστή Metallica tribute band, Scream Inc., έρχεται στην Ελλάδα με ζωντανή ορχήστρα την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο City Garden Festival by Christmas Theatre.

«Nothing Else Matters», «The Unforgiven», «Fade to Black», «Enter Sandman», «One», «Master of Puppets», «Turn the Page»…

Ζήστε μια βραδιά με τα τραγούδια ενός από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα heavy metal

μουσικής στον κόσμο! Οι Metallica, το συγκρότημα με τα 8 βραβεία Γκράμι, πωλήσεις συνολικά 150 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως και έβδομο, με βάση τις πωλήσεις, στην αμερικανική μουσική βιομηχανία, το 1999 ηχογράφησαν τα τραγούδια τους με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σαν Φρανσίσκο. Ήταν μια μοναδική συνύπαρξη του κλασικού ήχου με τη heavy metal.

Οι μοναδικοί Scream Inc. αποτελούν την καλύτερη Metallica Tribute Band. Δημιουργήθηκαν το 2002 και εδώ και 10 χρόνια παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία των Metallica. Το πάθος, οι μοναδικές ερμηνείες και η δύναμη της μπάντας την έκαναν αμέσως διάσημη σε όλο τον κόσμο. Έτσι προχώρησαν στη δημιουργία ενός νέου show στο οποίο παρουσιάζουν τα αγαπημένα τραγούδια των Metallica με ηλεκτρικό και συμφωνικό ήχο με τη βοήθεια ορχήστρας. Η παράσταση Metallica & Symphony έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Λονδίνο και από τότε έχει ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες, ενώ την έχουν αποθεώσει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές. Ζήστε μια βραδιά με τα τραγούδια των Metallica από την καλύτερη tribute band αφιερωμένη στο σπουδαίο αμερικανικό συγκρότημα με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Metallica & Symphony με τους Scream Inc.
Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 21.00
στο City Garden Festival by Christmas Theatre

Ο χώρος διαθέτει θέσεις σε τραπέζια αλλά και ειδικό χώρο ορθίων. Τα τραπέζια είναι 6 ατόμων και μπορείτε να επιλέξετε όσες θέσεις θέλετε. Στον χώρο λειτουργούν μπαρ.

Τιμές εισιτηρίων:
VIP: 40€
Α’ ΖΩΝΗ: 35€
Β’ ΖΩΝΗ: 30€
Γ’ ΖΩΝΗ: 25€
Δ’ ΖΩΝΗ: 20€
Ε’ ΖΩΝΗ – ορθίων: 15€
Ε’ ΖΩΝΗ – ορθίων / φοιτητικό / ανέργων: 13€
Πληροφορίες: 211.7701700
Προπώληση εισιτηρίων: 211.7701700 & www.viva.gr
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 211.7701700

Keywords
Τυχαία Θέματα