Ζήσε δεκαετίες τρόμου με το Resident Evil Game Bundle των Humble και Capcom

10:06 10/8/2023 - Πηγή: Plaisio
Η Humble Bundle συνεργάστηκε με την Capcom για τη διάθεση ενός bundle που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν για πρώτη φορά τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών survival horror, Resident Evil ή που θέλουν να συμπληρώσουν τη συλλογή τους με τους τίτλους που τους λείπουν.

Το Resident Evil

Decades of Horror Village Edition Game Bundle της Humble Bundle, Inc. αποτελείται από 11 συνολικά τίτλους για PC, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου παιχνιδιού της σειράς Resident Evil Village, το οποίο στο Steam εξακολουθεί να πωλείται ανεξάρτητα προς €39,99 μαζί με ένα κουπόνι έκπτωσης 25% για το Winters’ Expansion DLC. Το επιπλέον περιεχόμενο δίνει στους παίκτες πρόσβαση στο Third-Person Mode, επεκτείνει το Mercenaries Mode και δείχνει τι συνέβη στο βρέφος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορία 16 χρόνια αργότερα.

Εκτός από το Resident Evil Village, το bundle περιλαμβάνει τα ακόλουθα παιχνίδια: Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake, Resident Evil 4, Resident Evil 5 Gold Edition, Resident Evil 6, Resident Evil 7 Biohazard, Resident Evil Revelations και Resident Evil Revelations 2. Όσοι παίκτες θέλουν να αποκτήσουν όλα τα παιχνίδια του bundle θα χρειαστεί να πληρώσουν €31,90.

Με €18,23 μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς survival horror χωρίς το Resident Evil Village και το Winter’s Expansion ενώ με μόλις €9,11 μπορείτε να αποκτήσετε τα 7 παλαιότερα παιχνίδια της σειράς. Όλοι οι τίτλοι στο bundle μπορούν να «εξαργυρωθούν» από το Steam και να αναπαραχθούν σε υπολογιστές Windows.

© 2011-2022 Humble Bundle, Inc.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη λίστα των παιχνιδιών απουσιάζει το remake του Resident Evil 4 της Capcom. Από ότι φαίνεται πρόκειται για έναν αρκετά νέο τίτλο για να συμπεριληφθεί στο πακέτο, καθώς κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο προς €59,99.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Ζήσε δεκαετίες τρόμου με το Resident Evil Game Bundle των Humble και Capcom appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα