Red Dead Redemption: Έρχεται σε Nintendo Switch και PlayStation 4

11:04 8/8/2023 - Πηγή: Plaisio
Το Western-themed action/adventure Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch στις 17 Αυγούστου «δια χειρός» Double Eleven — η οποία ιδρύθηκε το 2009 από πρώην προγραμματιστές της Rockstar Games.

To Red Dead Redemption, το οποίο κυκλοφόρησε για

πρώτη φορά το 2010 για PlayStation 3 και Xbox 360 (έκδοση που είναι ήδη συμβατή με τις νεότερες κονσόλες Xbox), αποτελεί τον 2ο κατά σειρά τίτλο της σειράς Red Dead — ως σίκουελ του Red Dead Revolver και πρίκουελ του Red Dead Redemption 2.

Ο τίτλος (ο οποίος οφείλουμε να σημειώσουμε πως δεν αποτελεί remake ή remaster) θα διατεθεί στις 17 Αυγούστου μέσω του Nintendo eShop και του PlayStation Store με τιμή λιανικής πώλησης τα €49,99, ενώ οι φυσικές κυκλοφορίες αναμένονται στις 13 Οκτωβρίου. Παράλληλα, θα υποστηρίζει αρκετές νέες γλώσσες, όπως απλοποιημένα και παραδοσιακά κινέζικα, κορεάτικα, πολωνικά, βραζιλιάνικα πορτογαλικά, ρωσικά και ισπανικά της Λατινικής Αμερικής.

Image Credit: Rockstar Games

Η πλοκή του Red Dead Redemption εκτυλίσσεται στην Άγρια Δύση στην χρονιά του 1911, δηλαδή τα τελευταία χρόνια που επικρατούσε η εποχή της Άγριας Δύσης.

Πρωταγωνιστής είναι ο John Marston, ένας πρώην καταζητούμενος καουμπόι, ο οποίος είχε δύσκολη ζωή και μεγάλωσε με φίλους που τον έμπλεξαν, αφού οι γονείς του ήταν νεκροί. Κάποια μυστική οργάνωση της τοπικής κυβέρνησης του Blackwater απήγαγαν την οικογένεια του (τη γυναίκα του και τον γιο του), με αντάλλαγμα να σκοτώσει ή να φέρει ζωντανά τα μέλη της παλιάς του συμμορίας, η οποία τον πρόδωσε.

Οι νέες κυκλοφορίες θα περιλαμβάνουν και το single-player campaign Undead Nightmare, το οποιό φέρνει τον Marston αντιμέτωπο με ορδές από ζόμπι.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Red Dead Redemption: Έρχεται σε Nintendo Switch και PlayStation 4 appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα