RE Village: Gameplay Demo 2021, Release Date και συλλεκτικές!

09:06 22/1/2021 - Πηγή: Plaisio

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Capcom «αντάμειψε» όσους παρακολούθησαν το Resident Evil Showcase με πλούσιο υλικό και πληροφορίες για το 8ο κατά σειρά (βασικό) κεφάλαιο της γνωστής σειράς survival horror – Resident Evil Village – το οποίο θα λανσαριστεί

στις 7 Μαΐου του 2021!

Αξιοποιώντας τα ρεαλιστικά γραφικά της ανανεωμένης RE Engine, το τρίτο κατά σειρά κλιπ μας δίνει μία πρώτη γεύση από τα σκοτεινά, γεμάτα αίμα δωμάτια και τους εφιαλτικούς χαρακτήρες που θα συναντήσουμε, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Ethan Winters, με την πλοκή να εκτυλίσσεται σε ένα ερημωμένο χωριό, κοντά σε ένα κάστρο του 15ου αιώνα (Castle Dimitrescu).

Κυρίαρχος, σε αυτά τα μέρη, είναι μόνο ο τρόμος. Κινούμενος στις σκιές, ο Ethan μπορεί να συλλέγει αντικείμενα, καθώς και να αγοράζει οδηγίες (crafting), να αναβαθμίζει τα όπλα του ή να αγοράζει καινούργια από τον επίσημο «έμπορο» του παιχνιδιού, έναν αλλόκοτο NPC ο οποίος συστήνεται ως «The Duke».

Στο Gameplay Demo 2021 που δημοσιεύτηκε (Credits: GamersPrey), εκτός από την FPS (first-person shooter) προοπτική, ρίχνουμε μία κλεφτή ματιά στα γραφικά, το σύστημα μάχης, το Inventory, το Resource Management αλλά και τις επιλογές που έχει ο πρωταγωνιστής μας.

To Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC, ενώ όσοι αγοράσουν το για PlayStation 4 ή Xbox One θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης σε PlayStation 5 ή Xbox Series X/S αντίστοιχα.

Photo: Capcom

Οι προπαραγγελίες (σε όλες τις πλατφόρμες) έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο οι κάτοχοι PlayStation 5 μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα να κατεβάσουν το αποκλεειστικό Resident Evil Village “Maiden” Demo του τίτλου.

Παράλληλα, εκτός από την κανονική έκδοση (με Pre-order Bonus ένα Raccoon Weapon Charm και ένα Survival Resources pack), η Capcom αποκάλυψε τις Resident Evil Village Digital Deluxe Edition και Resident Evil Village Collector’s Edition.

Με την Resident Evil Village Digital Deluxe Edition οι παίκτες αποκτούν προσβαση στο Trauma Pack, το οποίο περιλαμβάνει:

Samurai Edge Weapon SkinVisual Filter εμπνευσμένο από το Resident Evil 7: BiohazardTape recorder Save Point OptionsAlbert01 Chris Weapon Saferoom Music “Go Tell Aunt Rhody”Mr. Everywhere Weapon CharmΑυτόματη ενεργοποίηση του Village of Shadows DifficultyThe Tragedy of Ethan Winters ArtworkPhoto: Capcom

Η κορυφαία έκδοση Resident Evil Village Collector’s Edition περιλαμβάνει:

Το Trauma Pack της Digital Deluxe EditionPremium BoxΦιγούρα του Chris RedfieldΈνα 64σέλιδο art book με σκληρό εξώφυλλοSteelBook caseΥφασμάτινο χάρτη του χωριού, με αποκλειστικό artwork στην πίσω πλευρά.

Επίσης, όσοι κάνουν pre-order το Resident Evil Village από το PlayStation Store θα λάβουν εντελώς δωρεάν και το επίσημο OST του τίτλου.

Photo: Capcom

The post RE Village: Gameplay Demo 2021, Release Date και συλλεκτικές! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα