Metroid: Η Samus Aran ζητάει την υποστήριξή σου στο Lego Ideas!

12:51 21/1/2021 - Πηγή: Plaisio

“The last Metroid is in captivity. The Galaxy is at Peace”

Την χρονιά που μας πέρασε είδαμε την Nintendo να συνεργάζεται με την Lego για να φέρουν την σειρά Lego Super Mario η οποία αγαπήθηκε πάρα πολύ από μικρούς και μεγάλους. Πράγμα λογικό γιατί, ειλικρινά, ποιος δεν

αγαπάει τα Lego και τον Super Mario;

Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα franchises της Nintendo; Στην περίπτωση του Metroid, ο χρήστης της πλατφόρμας Lego Ideas L-DI-EGO παρουσίασε ένα εξαιρετικό μοντέλο του σκάφους της Samus, ενώ λόγω του μεγάλου support, έχει παρουσιάσει φιγούρες Samus, Space Pirates, το Baby Metroid στην κάψουλά του και τον Ridley!

Η πλατφόρμα Lego Ideas είναι ανοιχτή στην ψήφο του κοινού. Επισκέψου την σελίδα του project εδώ, κάνε εγγραφή και πάτα το κουμπί «support». Στους 10.000 supporters το μοντέλο περνάει από την διαδικασία reviewing της Lego, κάνοντας τις ανάλογες βελτιστοποιήσεις και κυκλοφορεί ως μέρος της σειράς Lego Ideas.

Κάποια από τα πιο διάσημα μοντέλα που βγήκαν από την διαδικασία Lego Ideas, είναι το Steamboat Willie της Disney, το ρομπότ Voltron και το Apollo 11 Saturn V της NASA!

Είναι βασικό να έχουμε υπόψιν ότι οι καμπάνιες, το reviewing και η τελική κυκλοφορία παίρνει μερικά… χρόνια! Όπως και να ‘χει, η Nintendo έχει πάρα πολλά παιχνίδια που αξίζει να γίνουν Lego!

The post Metroid: Η Samus Aran ζητάει την υποστήριξή σου στο Lego Ideas! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα