Microsoft: Προσθήκη 16 τίτλων από Xbox και Xbox 360 στην υπηρεσία xCloud

12:48 1/4/2021 - Πηγή: Plaisio

Για όσους δεν αποχωρίζονται τους αγαπημένους τους κλασσικούς τίτλους!

Μπορεί το xCloud να είναι ακόμα στην δοκιμαστική φάση του, όμως η Microsoft κάνει συνέχεια κινήσεις ώστε η υπηρεσία να πάρει σιγά-σιγά την τελική της μορφή.

Η τελευταία από αυτές τις κινήσεις είναι η προσθήκη 16 παιχνιδιών από τις προηγούμενες γενιές Xbox, στην υπηρεσία game streaming xCloud.

Η κίνηση, αν και καλοδεχούμενη, δεν αποτελεί έκπληξη, γνωρίζοντας ότι η Microsoft δίνει βάση στην διατήρηση του παλιού της καταλόγου και οι χρήστες ζητούν επίμονα την υποστήριξη τίτλων Xbox και Xbox360. 

Τα καλούδια που μπαίνουν στην υπηρεσία είναι:

Banjo-KazooieBanjo-TooieDouble Dragon NeonFable IIFallout: New VegasGears of War 2Gears of War 3Gears of War: JudgmentJetpac Refuelled (με touch controls)KameoPerfect DarkPerfect Dark ZeroThe Elder Scrolls III: MorrowindThe Elder Scrolls IV: OblivionViva Piñata (με touch controls)Viva Piñata: Trouble In Paradise (με touch controls)

Με αυτήν την κίνηση η Microsoft φιλοδοξεί να μεταμορφώσει τις mobile συσκευές σου σε ρετρό κονσόλες, όταν η υπηρεσία γίνει διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές Game Pass Ultimate.

Δες την επίσημη ανακοίνωση εδώ

The post Microsoft: Προσθήκη 16 τίτλων από Xbox και Xbox 360 στην υπηρεσία xCloud appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα